Kristen McMenamy
Divertisment

Kristen McMenamy / Profimedia Images

Momentul în care un model se împiedică și cade, în timpul unei prezentări de modă. Imaginile sunt virale

Kristen McMenamy, supermodelul în vârstă de 58 de ani, a fost protagonista unui moment jenant în timpul prezentării de modă Valentino Haute Couture, ce a avut loc în Paris, Franța.

Îmbrăcată într-o rochie albă, pe care a combinat-o cu niște mănuși lungi, de culoare roz și cu niște pantofi cu tocuri înalte, Kristen McMenamy arăta impecabil. La un moment dat, însă, în timp ce pășea pe podium, aceasta s-a împiedicat și a căzut.

Citește și: Rusia și Ucraina au reprezentante la Miss Universe 2022. Cine sunt concurentele care au stârnit controverse pe rețelele sociale

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Așa cum se vede în imaginile apărute pe rețelele sociale, modelul și-a păstrat zâmbetul pe față, și-a dat pantofii jos și s-a ridicat în picioare, continuând să defileze.

Kristen McMenamy

Nu este prima dată când un astfel de incident are loc în cazul unei prezentări de modă Valentino. Anul trecut, în timpul show-ului de primăvară, mai multe modele s-au împiedicat și au căzut. Motivul? Se pare că pantofii utilizați în prezentările de modă sunt imposibil de purtat.

”Nu degeaba este numită supermodel. Bravo!”, a reacționat Derek Blasberg, care deține contul de Youtube Fashion & Beauty.

Citește și: Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit în secret, după doi ani de relație. Imaginile cu cele două sunt virale

De asemenea, mulți dintre internauți s-au arătat revoltați de decizia brandului de a folosi în continuare pantofi prea mici: ”Nu înțeleg de ce Valentino obligă modelele să încalțe pantofi care le sunt prea mici”.

”În ziua de astăzi cred că e jenant pentru designer. Nimeni nu va purta așa ceva!”, a reacționat un alt internaut.

”Mi se pare mie sau Valentino are probleme cu pantofii în fiecare sezon?”, ”Clipul ăsta mă face să nu-mi doresc niciodată pantofi Valentino!”, au reacționat alți internauți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri