monica bîrlădeanu
Divertisment

Monica Bîrlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. / Foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu, așa cum fanii nu au mai văzut-o de ani buni. Bruneta a pozat senzual, în costum de baie, în vacanța în Grecia

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Monica Bîrlădeanu le-a făcut o adevărată surpriză admiratorilor care s-au strâns pe contul ei de Instagram. Aflată în prima vacanță adevărată după mulți ani, în care se relaxează la maximum și profită de tot ce-i oferă natura, ieșeanca s-a pozat în costum de baie, așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme.

Discretă și destul de rezervată în ceea ce privește viața ei de dincolo de micul și marele ecran, Monica Bîrlădeanu "a stins lumina" cu instantaneele din vacanța petrecută în Grecia. Bruneta s-a afișat în două costume de baie întregi, unul alb și unul vișiniu, care i-au subliniat corpul armonios și decolteul.

Citește și: Tania Budi, selfie în costum de baie, direct pe plajă. E într-o formă excelentă la 54 de ani: “Îmi trăiesc viața ca la 18 ani”

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După cum a mărturisit recent, Monica nu a mai avut parte de o vacanță cu adevărat de relaxare de mulți ani, așa că acum, la sfârșit de vară, după ce a încheiat câteva proiecte care au ținut-o ocupată până acum, vedeta a luat drumul Greciei. Și se felicită pentru alegerea făcută.

Citește și: Mihaela Rădulescu, pozată de iubit în costum de baie, pe barcă, chiar de ziua ei. Și-a expus silueta, decolteul și picioarele tonifiate

monica bîrlădeanu
Monica s-a lăsat pozată așa cum rareori a făcut-o: în costum de baie. / Foto: Instagram

"N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat (că doar știți din stories), iar iunie am fost in pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să ma duc în vacanță. Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în fața noastră absolut minunat și divin... Serios... pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani", a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul instantaneelor din vacanță, care o arată bucurându-se atât de piscina locului în care stă, cât și de apa mării, aflată doar la câțiva pași de cazare. 

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri