"Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala - Arrivals
Divertisment

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație / Getty Images

Motivul pentru care Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez:”Odată ce încrederea i-a fost trădată, nu mai e cale de întoarcere!”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit la mai bine de o lună de zile de când au apărut primele zvonuri privind o infidelitate, iar acum apar noi detalii. Mai exact, se pare că artista în vârstă de 50 de ani a decis să pună punct din cauza faptului că ”încrederea ei a fost trădată”.

Potrivit unei surse citate de E!News, Jennifer Lopez nu mai era fericită alături de Alex Rodriguez de ceva timp, însă acum și-a găsit, în sfârșit, ”liniștea de care are nevoie” după ce a decis să pună punct relației de patru ani, dintre care doi de mariaj.

”Odată ce încrederea ei a fost trădată, nu mai e cale de întoarcere.”, a spus o sursă apropiată acesteia, potrivit Daily Mail.

”Se simte împăcată cu decizia luată, întrucât știe că ARod va rămâne în viața ei, indiferent dacă vor forma sau nu un cuplu.”, a mai precizat sursa respectivă.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: (L-R) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ba mai mult, sursa respectivă a dezvăluit că fostul baschetbalist speră la o împăcare: ”Îi respectă dorințele, pentru moment, însă are speranțe mari că se vor împăca. Face tot ce-i stă în putere pentru a o face fericită pe Jennifer Lopez.”, a mai adăugat sursa respectivă.

În plus, se pare că Jennifer Lopez deține în continuare inelul de logodnă în valoare de 1,8 milioane de dolari, chiar dacă s-au despărțit. Aceasta a ales, însă, să păstreze bijuteria într-un loc sigur, în casa ei, acesta fiind motivul pentru care nu a purtat-o în timpul filmărilor pentru Shotgun Wedding, care au avut loc în Republica Dominicană.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat separarea printr-o declarație comună

Actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au anunţat oficial că s-au despărţit, după ce au încercat să rezolve problemele pe care le aveau, scrie revista People.

Joi, cei doi au transmis o declaraţie. "Am realizat că ne este mai bine ca prieteni şi suntem nerăbdători să rămânem aşa. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în proiectele noastre. Ne dorim binele unul pentru celălalt şi pentru copiii celuilalt. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este să mulţumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile şi sprijin".

Informaţia a venit la câteva săptămâni după ce Lopez, 51 de ani, şi Rodriguez, 45 de ani, au anunţat că "încearcă să rezolve unele lucruri" ca urmare a zvonurilor privind încheierea logodnei lor la începutul lui martie.

"Nu s-au despărţit oficial şi vorbesc despre asta dar sunt încă împreună", a declarat o sursă pentru People atunci. Ea lucrează în Republica Dominicană, iar el în Miami, aşa că este greu să se vadă mai ales în carantină, dar vor să încerce să rămână împreună".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri