Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show
Divertisment

Madonna, acuzată că a photoshopat o poză / Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Motivul pentru care Madonna a refuzat să-l angajeze pe David Guetta: ”Când a auzit asta, s-a ridicat de la masă și a plecat!”

Madonna este una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional și se mândrește cu șapte premii Grammy în palmares. Aceasta și-a manifestat, la un moment dat, dorința de a lucra cu David Guetta, însă colaborarea nu s-a materializat din cauza unui motiv...absolut uimitor.

Madonna, supranumită regina muzicii pop, în vârstă de 62 de ani, s-a arătat interesată de o colaborare cu David Guetta după ce acesta a câștigat un premi Grammy pentru remixul piesei Revolver.

”Mi-a spus că adoră acest remix și a sugerat să-i produc următorul album.”, a mărturisit David.

”M-am dus la prânz să discutăm. Am vorbit despre orice, despre muzică, despre ceea ce-și dorește cu acest album. Foarte drăguț.Am fost doar noi doi, foarte relaxați. Am luat prânzul”, a mai povestit David Guetta.

Fanii sunt convinsi ca Madonna si-a facut lifting facial. Filmuletul care i-a pus pe ganduri

La un moment dat, acesta a fost întrebat ce zodie este, iar Madonna a rămas perplexă.

”Imediat, aceasta s-a strâmbat și mi-a spus: ”Îmi pare rău, nu putem lucra împreună. A fost o plăcere să te cunosc. Pa”, a mai mărturisit Guetta, care este născut în zodia Scorpion.

MTV EMAs 2018 - Show
BILBAO, SPAIN - NOVEMBER 04: David Guetta performs on stage during the MTV EMAs 2018 at Bilbao Exhibition Centre on November 4, 2018 in Bilbao, Spain. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for MTV)

Madonna a lucrat ultima dată cu un bărbat născut în zodia Scorpion în 1994, când l-a angajat pe Björk, câștigător al 15 premii Grammy, pentru a-i scrie piesa Bedtime Story.

Sia a lucrat cu David Guetta, trecând peste impedimentul zodie

De cealaltă parte, Sia, care este născută în zodia Săgetător, la fel ca și Madonna, nu a avut nu a avut nicio problemă în a colabora cu David de nenumărate ori, iar noul lor videoclip muzical Let's Love a acumulat 1,2 milioane de vizionări pe YouTube în doar câteva zile de când a fost lansat.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri