Divertisment

Motivul pentru care Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham nu posteaza poze cu baietelul lor pe social media

Au trecut doi ani de cand modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley si starul Jason Statham au devenit parintii unui baietel, pe care l-au numit Jack Oscar.

De atunci, cei doi parinti au incercat sa ii protejeze intimitatea micutului, chiar daca paparazzi au fost mereu pe urmele lor. Totusi, din cand in cand, Rosie mai impartaseste imagini cu Jack pe retelele de socializare.

Modelul in varsta de 32 de ani a vorbit, in cadrul unui interviu pentru People, despre motivul pentru care evita sa posteze constant fotografii cu baietelul sau.

"Vreau doar ca el sa creasca intr-un mediu cat mai normal si sa fie constient de meseria parintilor sai, dar cand ei vin casa, este timpul dedicat familiei. Lucrurile pe internet sunt pentru totdeauna. Jack si-ar putea dori cand creste sa devina medic, avocat sau arhitect si e posibil sa nu-si doreasca ca fata lui sa fie peste tot pe internet... nu este vorba despre a face reclama acelor momente private pentru noi", a spus Rosie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rosie si Jason sunt impreuna de aproximativ sase ani, timp in care au fost foarte discreti in legatura cu relatia lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri