Naomi Campbell
Divertisment

Naomi Campbell. Getty Images

Naomi Campbell a dezvaluit ca mananca o singura data pe zi. De ce apeleaza la acest gest extrem

Supermodelul Naomi Campbell a dezvaluit ca mananca doar o data pe zi. Vedeta, care implineste 50 de ani in curand, ia "cina la ora pranzului."

Potrivit The Sun, Naomi a marturisit ca are un obicei alimentar bizar pentru a-si mentine silueta zvelta: "Pranzul este cina mea pentru ca mananc doar o data pe zi, in mijlocul zilei." Vedeta gateste fara lactate si gluten, iar in trecut obisnuia sa se abtina de la mancare zile intregi inainte de o mare prezentare de moda.

"Acum mananc cand simt nevoia si nu ma infometez. Daca vreau ca intr-o zi sa beau doar apa si suc, o fac. Depinde cum ma simt. Uneori, cand e foarte cald, prefer doar sa beau suc fara sa mananc propriu-zis ceva", a mai spus topmodelul.

Cat despre alte trucuri la care apeleaza pentru a arata perfect chiar si la aproape 50 de ani, vedeta a povestit ca se demachiaza in fiecare seara folosind crema si sapun lichid. De asemenea, foloseste vitamina C si ulei de trandafir pe fata.

"Pentru mine, hidratarea este cel mai importanta asa ca folosesc masti, solutii, serumuri, creme. Cand nu lucrez, incerc sa nu port deloc machiaj. Imi place sa am pielea curata", a spus Naomi.

In ceea ce priveste corpul ei, sustine ca foloseste doar sapun pentru copii si creme hidratante: "Cumpar tot felul de lucruri de la farmacie de care cu siguranta nu am nevoie. Imi place sa incerc  lucruri noi si-mi plac produsele in dimensiuni pentru calatorie".

Cand vine vorba de fizic, Campbell spune ca face masaj la picioare indiferent de ora tarzie la care ajunga acasa fiindca mersul pe tocuri o afecteaza.

Pentru tonifiere, ea face yoga si Pilates, iar uneori isi roaga antrenorul sa ii pregateasca o clasa de Zumba. Nu foloseste aparate fiindca nu ii place sa mearga la sala de sport.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri