2018 CFDA Fashion Awards - Arrivals
Divertisment

Naomi Campbell. Getty Images

Naomi Campbell a lăsat puțin imaginației pe podiumul de modă. A defilat cu bustul acoperit doar de un colier supradimensionat

Naomi Campbell arată senzațional la 51 de ani. Supermodelul britanic a defilat topless pe catwalk, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, la primul show Off-White de la moartea fondatorului brandului, Virgil Abloh, în noiembrie 2021.

Naomi a lăsat de această dată puțin imaginației, cu bustul acoperit doar de un colier supradimensionat.

Acesta nu a fost singurul element remarcabil al ținutei. Naomi a purtat și o pălărie impresionantă, o haină care avea inscripționate cuvintele „CU RESPECT” și pantaloni albaștri.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

Naomi s-a impus ca unul dintre cele mai solicitate modele din industrie pe parcursul carierei sale de 36 de ani.

Recent, Naomi Campbell a surprins o lume întreagă când a anunțat că a devenit mamă, deși nu a afișat o burtică proeminentă. Ea a explicat că fiica ei „nu e adoptată, e copilul meu”. „Este cea mai mare binecuvântare din viața mea”.

Nu se știe metoda prin care micuța a venit pe lume. În urmă cu patru ani, Campbell spunea că știința îi oferă acum posibilitatea de a avea un copil la orice vârstă.

Pe www.peroz.ro:

Sharon Stone, rafinament total. A fermecat într-o rochie mulată publicul de la Săptămâna Modei de la Milano

 

 

 

Etichete: naomi campbell

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri