21st Annual Hollywood Film Awards - Show
Divertisment

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 05: Honoree Angelina Jolie (R) accepts the Hollywood Foreign Language Film Award for 'First They Killed My Father' from actor Jacqueline Bisset (L) onstage during the 21st Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 5, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Nașa Angelinei Jolie știe cum se va încheia războiul dintre Brad Pitt și fosta lui soție. Dezvăluirile lui Jacqueline Bisset

Nașa Angelinei Jolie, actrița Jacqueline Bisset, a declarat pentru Daily Mail că lungul și controversatul proces de custodie în care sunt implicați fina sa și Brad Pitt se va încheia cu un verdict câștigător de ambele părți.

„Amândoi își iubesc copiii, așa că vor găsi soluția potrivită pentru toți cei implicați”.  

Bisset, în vârstă de 76 de ani, a fost una dintre cele mai apropiate prietene ale mamei Angelinei, Marcheline Betrand. Anul trecut, Bisset a fost fotografiată luând cina cu Jolie, la faimoasa Brasserie Lipp din Paris.

O sursă declara la acea vreme, pentru People: „Sunt foarte apropiate. Jacqueline este o persoană pe care Angelina o admiră de atâta timp”.

Deși Jacqueline este încrezătoare că cei doi actori vor găsi o soluție, cele mai recente documente de la tribunal arată însă că Jolie și Pitt sunt departe de a ajunge la o înțelegere privind custodia celor șase copii pe care îi au împreună.

Angelina a cerut recent înlăturarea judecătorului privat care supraveghează cazul, măsură cu care Brad nu este de acord. De asemenea, actrița din „Salt” vrea și înlocuirea psihologului desemnat de instanță pentru efectuarea evaluărilor copiilor. La rândul său, Pitt dorește custodie comună a copiilor, 50/50, însă Angelina nu vrea ca ea și copiii să rămână în Los Angeles, unde locuiește starul din „Legendele Toamnei”. Cei doi au renunțat inclusiv la sedințele de terapie familială. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri