natalia oreiro
Divertisment

În mai 2022, Natalia Oreiro împlinește 45 de ani. / Foto: Instagram

Natalia Oreiro, irezistibilă la aproape 45 de ani. Actrița din "Înger sălbatic", corp de model, atitudine de femeie fatală

Actriță și cântăreață cunoscută în România mai ales grație rolului principal din telenovela "Înger sălbatic", Natalia Oreiro e neschimbată la aproape 45 de ani pe care-i va împlini în mai 2022. Artista născută în Uruguay a fost protagonista unei ședințe foto care îi pune în evidență frumusețea, tonusul, dar și corpul de invidiat.

Natalia Oreiro

Actrița este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează imagini care mai de care mai inedite, în care își etalează silueta perfectă. Așa a făcut și recent, când a publicat instantanee de la o ședință foto cu totul specială, făcută în Muzeul Poștei din Montevideo.

Citește și: Cum arată Lucelia Santos la vârsta de 64 de ani. „Sclava Isaura” și-a păstrat frumusețea care a cucerit o lume întreagă

Îmbrăcată într-o rochie verde cu franjuri, foarte scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și decolteul, Natalia nu a uitat nici de rujul roșu la care nu renunță mai niciodată. A plusat cu o atitudine de femeie fatală, iar rezultatul final i-a încântat pe fanii care i-au spus că este de-a dreptul incredibilă și că arată veșnic tânără.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă în 2021

La sfârșitul lui octombrie 2021, Natalia Oreiro și fiul ei au primit cetățenie rusă. Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit portalului Gazeta.ru. Artista şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un "kokoshnik" de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că "Rusia este şi patria mea".

Citește și: Thalia, irezistibilă la 50 de ani. Artista a pozat seducător într-un body cu imprimeu de leopard

În 2018, artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut în cadrul turneului său, "Unforgettable", spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi "mai rusoaică decât Gerard Depardieu", care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?