charlize theron look
Divertisment

Natural vs Glamour. Cele doua fete ale lui Charlize Theron: cum arata in viata de zi cu zi vs cand se aranjeaza

In 2000, transformarea pentru filmul Monster i-a adus un Oscar. Charlize Theron este insa un adevarat cameleon si in viata reala, ea jucandu-se adesea cu stilul ei si avand curajul sa apara cat mai naturala in public.

Charlize traieste visul oricarei actrite: joca in blockbustere, a castigat un Oscar si publicul a desemnat-o una dintre cele mai frumoase si talentate artiste din generatia ei.

Considearata un adevarat exemplu de stil, Charlize a spus ca in adolescenta avea mereu impresia ca nu-si gasea locul in timpul liceului pentru ca era o fata timida si retrasa, care visa sa devina dansatoare.

La 13 ani, mama a trimis-o la Johannseburg, cel mai mare oras din Africa de Sud, unde a urmat cursurile unui liceu de arte. La 16 ani, a castigat un contract de modelling, dar a continuat sa-si urmeze prima pasiune. Dupa o accidentare la genunchi insa, a fost nevoita sa renunte la balet si sa-si incerce norocul in Los Angeles.

La 19 ani a fost descoperita de un agent si a inceput sa mearga la preselectii, primind in cele din urma roluri in "The Devil's Advocate", "The Cider House Rules" sau "Sweet November".

De-a lungul carierei sale, Theron a fost nevoita sa se joace cu stilul ei. Pentru rolurile din "Monster" si "Tully", de exemplu, ea s-a ingrasat semnificativ, transformare care si-a pus amprenta inclusiv pe psihicul ei: "A fost brutal din toate punctele de vedere. Chiar am simtit ca aveam probleme de sanatate. Cantitatea mare de zahar pe care am consumat-o atunci m-a facut depresiva. Eram bolnava. Nu puteam sa slabesc. Mi-am sunat doctorul si i-am spus ca sunt pe moarte!"

Dupa incheierea filmarilor, ea si-a revenit si a devenit mult mai relaxata in privinta aparitiilor neoficiale. Daca multe dintre vedetele de la Hollywood au grija sa se aranjeze inclusiv cand ies la cumparaturi sau controale medicale, Charlize a fost adesea surprinsa pe strada in haine lejere si fara machiaj.

Desi frumusetea ei este evidenta, Theron spune ca s-a raportat gresit la felul in care arata: "Abia in ultimii 10 ani am ajuns sa accept felul in care arat si sa nu mai incerc sa le demonstrez oamenilor ca nu sunt doar o femeie atragatoare. In tinerete mi se parea ca aspectul meu statea in calea indeplinirii obiectivelor mele marete, dar perspectiva mea s-a schimbat", a spus Charlize.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri