Nicola Peltz
Divertisment

Nicola Peltz / Getty Images

Nicola Peltz a pus capăt speculațiilor despre relația dintre ea și Victoria Beckham. De ce nu a purtat o rochie semnată de soacra ei

Nicola Peltz Beckham, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație tensionată cu soacra ei și a explicat motivul pentru care nu a purtat o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.

Nicola și Brooklyn s-au căsătorit la începutul verii, la reședința tatălui actriței din Florida, Statele Unite ale Americii. Deși ceremonia a fost una fastuoasă, costând aproape patru milioane de lire sterline, s-a spus că Victoria Beckham ar fi fost nemulțumită, întrucât și-ar fi dorit un eveniment organizat mai aproape de casă.

Citește și: Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar avea deloc la inimă: "Nu se suportă și nu își vorbesc". De ce nu sunt apropiate

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Acum, însă, Nicola a vorbit despre nenumăratele zvonuri apărute în presă, spunând că ”i-au rănit sentimentele” și a insistat că Victoria și David sunt socri minunați.

În ceea ce privește motivele pentru care nu a îmbrăcat o rochie creată de soacra ei, Nicola a lămurit lucrurile: ”Ei bine, am plănuit să port o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.”, a spus ea în cadrul unui interviu pentru Grazia, continuând: ”Am fost chiar entuziasmată să port o creație realizată de soacra mea. Ne-am întâlnit, am vorbit despre ea, însă au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că echipa ei nu o poate realiza. Așadar, am vorbit cu mama și cu Lesklie, prietenă și stilist, și am stabilit ce e de făcut.”

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

”Atunci când am citit că nu aveam de gând să port o rochie realizată de Victoria și alte lucruri de genul ăsta, m-am simțit tristă, aceste vorbe mi-au rănit sentimentele. Am încercat să merg mai departe, dar nu era adevărat.”, a mai spus ea, potrivit Mirror. 

De ce a plâns Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckham

Informațiile legate de neînțelegerile dintre Victoria Beckham și proaspăta ei noră, Nicola, apar pe zi ce trece. În urmă cu câteva săptămâni a ieșit la iveală că cele două nu s-ar avea deloc la inimă, iar acum s-a aflat că Nicola ar fi plâns la nunta ei din cauză că Marc Anthony cântat o melodie pentru soacra ei și a lăudat-o pe aceasta.

Nunta de patru milioane de dolari dintre Nicola Peltz și Brooklyn Beckham nu a apropiat cele două familii, așa cum era de așteptat. Din contră, presupusele neînțelegeri dintre mireasă și Victoria Beckham au pornit tocmai de la acest eveniment. Designerul ar fi "furat" atenția la primul dans și a primit un omagiu de la Marc Anthony, în timpul recepției.

Citește și: Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar avea deloc la inimă: "Nu se suportă și nu își vorbesc". De ce nu sunt apropiate

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru că lumina reflectoarelor nu a mai fost 100% din timp asupra ei, Nicola ar fi izbucnit în plâns. O sursă a declarat pentru Daily Mail că actrița de 27 de ani a fost ofensată de discursul ținut de cântărețul Marc Anthony, descris drept flatant la adresa Victoriei. Marc este bun prieten cu David Beckham, iar discursul ținut la nuntă "a fost o odă despre Victoria și cât de minunată e ea", a mai spus respectiva sursă. Nicola a vrut să fie în centrul atenției la nunta ei, iar discursul cântărețului a enervat-o foarte tare. "A ieșit plângând în mijlocul petrecerii cu sora și cu mama ei".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri