Nicola Peltz și Brooklyn Beckham
Divertisment

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham / Getty Images

Nicola Peltz, criticată dur după dezvăluirile făcute: ”Singurul lucru interesant la ea e că e măritată cu un Beckham!”

Nicola Peltz a vorbit despre motivele care au determinat-o să nu îmbrace în ziua nunții o rochie semnată de soacra ei, Victoria Beckham, iar la scurt timp, aceasta a fost criticată dur.

Citește și: Victoria  și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar avea deloc la inimă: "Nu se suportă șiBeckham nu își vorbesc". De ce nu sunt apropiate

Despre relația tensionată dintre Nicola Peltz și Victoria Beckham s-a vorbit mult în ultima perioadă, însă acum, tânăra de 27 de ani a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care au fost motivele pentru care nu a îmbrăcat o rochie de mireasă semnată de soacra ei. Totuși, o sursă apropiată acestora spune că declarațiile ei sunt false, iar Nicola, în loc să pună capăt zvonurilor privind relația cu mama lui Brooklyn, n-a făcut decât să o pună pe aceasta într-o lumină proastă.

”Sincer, cel mai interesant lucru la Nicola este că e căsătorită cu un Beckham. David și Victoria au încercat să vorbească cu ea, să găsească o modalitate de a face pace. David și Victoria își doresc să petreacă mai mult timp cu fiul lor și cu soția lui, le-ar fi acordat o șansă de a se apropia de ei, mai ales că Brooklyn practic locuiește cu părinții ei. ”, a dezvăluit sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Ce a declarat Nicola Peltz despre soacra ei

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit în Florida, Statele Unite ale Americii, în luna aprilie. AAceasta a susținut că și-ar fi dorit să poarte o rochie semnată de Victoria Beckham, în locul celei Valentino, însă aceasta i-a spus că echipa ei nu o poate realiza.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

În ceea ce privește motivele pentru care nu a îmbrăcat o rochie creată de soacra ei, Nicola a lămurit lucrurile: ”Ei bine, am plănuit să port o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.”, a spus ea în cadrul unui interviu pentru Grazia, continuând: ”Am fost chiar entuziasmată să port o creație realizată de soacra mea. Ne-am întâlnit, am vorbit despre ea, însă au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că echipa ei nu o poate realiza. Așadar, am vorbit cu mama și cu Lesklie, prietenă și stilist, și am stabilit ce e de făcut.”

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Atunci când am citit că nu aveam de gând să port o rochie realizată de Victoria și alte lucruri de genul ăsta, m-am simțit tristă, aceste vorbe mi-au rănit sentimentele. Am încercat să merg mai departe, dar nu era adevărat.”, a mai spus ea, potrivit Mirror. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?