Brooklyn Beckham și Nicola Peltz
Divertisment

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz / Getty Images

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham, imagine rară pe rețelele sociale la câteva săptămâni de la nuntă. Cum s-au fotografiat cei doi

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit la începutul acestei luni, în cadrul unei ceremonii fastuoase, care a costat mai bine de 3,5 milioane de dolari. Acum, cei doi se bucură din plin de momentele petrecute împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

La doar câteva săptămâni de când și-au unit destinele în fața celor dragi și a prietenilor apropiați, Brooklyn, fiul cel mare al lui David Beckham și al Victoriei, se bucură de momentele petrecute alături de soția lui. Iar o dovadă în acest sens este fotografia făcută publică pe Insta Story.

Citește și: Interdicția de care oaspeții s-au lovit la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz. Ce nu le-au permis mirii să facă

Brooklyn Beckham

În imaginea respectivă, Nicola, în vârstă de 27 de ani, nu poartă machiaj, este îmbrăcată în pijama și își ține mâna pe fața partenerului ei, care este la bustul gol. Cu părul răvășit, cei doi tineri par, însă, mai fericiți ca niciodată.

”Lumea mea. Te iubesc!”, a scris Brooklyn Beckham pe fotografia postată pe rețelele sociale, acest mesaj fiind însoțit și de două emoticoane sub formă de inimioare.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nuntă de milioane de dolari

Citește și: Nunta primăverii. Brooklyn Beckham se căsătorește cu moștenitoarea unei averi de 1 miliard de dolari. Tatal miresei nu riscă nimic

După cum se poartă la marii bogați ai lumii, nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz a costat o sumă amețitoare. Aproape patru milioane de dolari s-au cheltuit pentru cea mai frumoasă zi din viața de cuplu a tinerilor. Înainte de eveniment s-a semnat și un contract prenupțial, pentru protejarea averilor celor două familii. În timp ce Beckham are în cont aproximativ 380 de milioane de lire sterline, Peltz are cu aproape un miliard de lire mai mult.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri