THE UNDOING HBO 2020 film with Nicole Kidman and Hugh Grant
Divertisment

Nicole Kidman, The Undoing / Profimedia Images

Nicole Kidman despre impactul serialului The Undoing asupra sănătății ei: Sistemul imunitar nu diferențiază între actorie și realitate

Nicole Kidman a mărturisit că a avut probleme de sănătate în timpul filmărilor pentru serialul Undoing. Actrița a explicat că unii actori pot foarte bine să se detașeze de rolul pe care îl interpretează, însă asta nu funcționează și în cazul ei. Nicole a mărturisit că sistemul ei imunitar pur și simplu nu și-a dat seama că e vorba de actorie și nu de viața reală.

VEZI SI: MATILDA DE ANGELIS DIN „THE UNDOING”, DESPRE SĂRUTUL CU NICOLE KIDMAN: AM FOST ULUITĂ DE FRUMUSEȚEA EI

Nicole Kidman joacă rolul lui Grace Fraser în serialul The Undoing produs de HBO, o femeie care află că soțul ei medic oncolog (interpretat de Hugh Grant) are secrete mari față de ea. Actrița a mărturisit că serialul i-a dat o stare de neliniște și că nu s-a simțit deloc bine.

“O săptămâna mi-a fost rău, pentru că sistemul imunitar nu poate face diferența între actorie și realitate”, a spus actrița, care se pare că nu a putut ieși din pielea personajului pe care îl interpretează.

Nicole Kidman a mărturisit că în unele nopți nu a putut să doarmă după ce a plecat de la filmări: “Era tulburător pentru mine!”

VEZI SI:  SERIALE 2021. CELE MAI AȘTEPTATE ȘI LĂUDATE PRODUCȚII ALE ANULUI

Nicole Kidman a povestit într-un interviu cu The Sunday Telegraph cât de greu i-a fost să-l convingă pe Hugh Grant să i se alăture în „The Undoing”.

Actrița australiană în vârstă de 53 de ani a mărturisit că Hugh (60 de ani) a ezita să se alăture distribuției, când Nicole i-a cerut-o, pentru că luase deja decizia de a spune adio actoriei.

„Întotdeauna spune "O, nu mai vreau să lucrez, nu mai vreau să joc"”, a explicat Nicole. „E unul dintre aceia. Însă când se apucă să muncească îl privești și îi spui "nu te poți opri, ești prea bun"”, a adăugat ea.

VEZI SI: Tokyo din Casa de Papel, imagine îndrăzneață pe rețelele de socializare. Cum s-a lăsat fotografiată Ursula Corbero

Miniseria „Undoing” reprezintă îndepărtarea actorului de imaginea care l-a consacrat, a romanticului incurabil.

„Este atât de creativ și îi place să joace personaje foarte diferite”, a spus entuziasmată Nicole.

Hugh a vorbit anterior despre reticența sa de a mai accepta roluri din cauza luptei sale cu tracul.

„Nu știu de unde a apărut brusc această problemă”, declara el în 2016, pentru The Hollywood Reporter.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri