printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Noi dezvăluiri despre evenimentul primăverii. De ce nu au fost invitați prințul Harry și Meghan Markle la nunta lui Brooklyn Beckham

Brooklyn, fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham, s-a căsătorit cu Nicola Peltz la sfârșitul săptămânii trecute, însă acum apar noi detalii despre evenimentul fastuos. Mai exact, se pare că prințul Harry și Meghan Markle nu ar fi fost fost invitați la petrecere.

Brooklyn, fiul cel mare al lui David Beckham și Nicola Peltz și-au unit destinele sâmbătă, în cadrul unei ceremonii grandioase, la care au participat numeroase vedete de la Hollywood.

Potrivit Metro, pe lista invitaților s-au aflat celebrități precum Gordon Ramsay, Eva Longoria, Snoop Dogg. Deși numele prințul Harry și a lui Meghan Markle au fost vehiculate înainte de eveniment, mai ales că David și Victoria au participat la nunta lor din 2018, cei doi nu au fost invitați.

Citește și: Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

Mai exact, o sursă citată de Metro a declarat că prințul Harry și Meghan Markle nu s-au aflat pe lista invitaților, întrucât mirii au preferat să-i invite pe prințul William și pe Kate.

Pe lângă neînțelegerile existente între Harry și William, se pare că părinții mirelui ar fi mai apropiați de Kate și de William, motiv pentru care au ales să-i invite pe ei.

”David și Victoria i-au invitat pe William și pe Kate la nunta fiului lor, însă William le-a răspuns că nu pot participa și le-a urat o viață plină de bucurie.”, a declarat sursa repectivă.

”David este prieten bun cu William și Kate, au o relație puternică, tocmai de aceea au fost aleși să se afle pe lista invitaților.”, a mai precizat sursa respectivă.

Brooklyn și Nicola și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii grandioase, la care au participat în jur de 300 de persoane, printre care Serena Williams, fostele colege ale Victoriei, Mel C și Mel B.

David Beckham, discurs emoționant la nunta fiului său

David Beckham ar fi plâns în timpul discursului de la nuntă și a numit-o „incredibilă” pe Nicola, moștenitoarea unei averi de un miliard de dolari.

Citește și: Nunta primăverii. Brooklyn Beckham se căsătorește cu moștenitoarea unei averi de 1 miliard de dolari. Tatal miresei nu riscă nimic

O sursă a declarat că David a început să povesteacă cât de fericit a fost în 1999, când s-a născut fiul său. „A mărturisit că dormea ​​pe podeaua spitalului, ținând ușa închisă pentru că nu voia să lase pe nimeni să intre.” „David a avut nevoie de o pauză pentru a se aduna, dar a fost un discurs foarte dulce.” „Despre Nicola a spus: Te iubim atât de mult. Suntem încântați că vei face parte din familie.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri