hamilton
Divertisment

Noua iubită a lui Lewis Hamilton, copia lui Nicole Scherzinger. Cât de frumoasă e noua parteneră a pilotului de Formula 1

Lewis Hamilton este unul dintre cei mai mari cuceritori din lumea celebrităților, iar lista sa de iubite, mai ales neoficiale, este una destul de lungă.

De la Nicole Scherzinger la Rihanna sau Rita Ora, pilotul de Formula 1 și-a făcut toate poftele când vine vorba de femei celebre. Ca oricărui bărbat, îi plac modelele, fiind în relații de scurtă durată cu Barbara Palvin, Winnie Harlow sau Sofia Richie. Acum un nou model a ajuns să îl cucerească pe pilot. Sau invers :) De data asta, nu este însă vorba despre un nume cunoscut.

Lewis Hamilton a fost surprins în ultima perioadă în compania unei brunete superbe, care ne duce cu gândul la frumoasa Nicole Scherzinger. Cu părul negru, cu tenul măsliniu, cu un trup sexy, noua iubită a lui Hamilton se aseamănă cu solista britanică. Florence Muller este numele noii cuceriri a pilotului de Formula 1. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi pe un yacht de lux, acolo unde și-au petrecut vacanța. Vezi video cu Florence Mueller mai jos!

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri