meghan markle printul harry
Divertisment

Noul „palat” al lui Harry și Meghan. Cum arată casa de peste 14 milioane de dolari pe care au cumpărat-o cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales casa în care vor locui împreună cu băiețelul lor Archie. Aceștia au cumpărat o vilă de peste 1600 de metri pătrați, în Montecito, Santa Barbara, California, la aproape 145 de kilometri de Los Angeles.

Vecinii lor sunt celebri: Oprah Winfrey, Elle DeGeneres, Rob Lowe și George Lucas sunt doar câteva dintre vedetele care locuiesc în același cartier select.

Se pare că Harry și Megan au prins și o ofertă bună. Anterior, casa a fost listată la 29 de milioane de dolari, însă aceștia au reușit să o cumpere la un preț de 14.650.000 de dolari.

Vila are nouă dormitoare și 16 băi. De asemenea, o piscină uriașă, o sală de cinema, o sală de gimnastică complet utilată, spa, o bibliotecă, birouri, o imensă cramă, bucătărie de ultimă generație, o sală de jocuri, un teren de tenis, garaj pentru cinci mașini și, bineînțeles, un loc de joacă foarte mare pentru Archie.

În plus, proprietatea se află pe o stradă protejată de paparazzi, unde familia se poate bucura de intimitate. De asemenea, se vor putea relaxa cu priveliști uimitoare asupra munților și oceanului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri