meghan markle
Divertisment

In acest weekend, Meghan Markle si Printul Harry au participat la nunta designerului Misha Nonoo, care a avut loc in Italia.

Nu are doar bijuterii scumpe. Cat costa cerceii purtati de Meghan Markle la nunta Mishei Nonoo

In acest weekend, Meghan Markle si Printul Harry au participat la nunta designerului Misha Nonoo, care a avut loc in Italia.

La fastuosul eveniment, care s-a tinut intr-o vila din secolul al XVII-lea, Ducesa de Sussex a purtat o rochie neagra din tulle, cu maneci bufante si insertii argintii, la care a accesorizat o pereche de cercei aurii si un clutch visiniu.

Creatia Valentino a costat-o pe ducesa 8.900 de lire sterline (13.500 de dolari), insa piesa de rezistenta a tinutei a fost perechea de cercei vintage, care au fost cumparati cu doar 5 lire sterline.

Acestia au fost achizitionati de la un stand cu obiecte vintage, din Portobello Market din Londra, de un apropiat al lui Meghan, in urma cu patru ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O sursa a declarat pentru Daily Mail ca "Ducesa a admirat multa vreme cerceii si a dorit sa ii imprumute, apoi a gasit rochia perfecta pentru a ii purta".

Misha Nonoo este prietena prin intermediul careia fosta actrita l-a cunoscut pe Printul Harry in 2016. Designerul s-a casatorit cu magnatul petrolului Michael Hess. 

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri