Divertisment

Operatiile estetice sunt, in continuare, considerate subiect tabu la Hollywood. Multe vedete trec pragul medicilor esteticieni, dar putine recunosc. Iata cateva staruri care au recunoscut ca au apelat la chirugia estetica:

Nu s-au sfiit sa recunoasca. Vedetele de la Hollywood care si-au facut operatii estetice si confirma asta

Operatiile estetice sunt, in continuare, considerate subiect tabu la Hollywood. Multe vedete trec pragul medicilor esteticieni, dar putine recunosc. Iata cateva staruri care au recunoscut ca au apelat la chirugia estetica:

Jane Fonda a recunoscut ca a intervenit in zona ochilor si la maxilar. "Ma bucur ca arat bine pentru varsta mea, dar am o interventie estetica. Nu o sa mint in legatura cu asta. M-am saturat sa arat obosita cand nu eram. (...) Pe de o parte, urasc faptul ca am fost nevoita sa ma schimb fizic pentru a simti ca sunt in regula. As fi vrut sa nu fie asa. Imi plac fetele oamenilor in varsta. Mi-a placut chipul Vanessei Redgrave. Mi-as dori sa fiu mai curajoasa. Dar sunt ceea ce sunt".

Anna Faris a vorbit deschis despre operatia de marire a sanilor.

"Am avut intotdeauna cupa A, asa ca, la 30 de ani, treceam printr-un divort, tocmai terminasem "House Bunny" si semnasem pentru alt film, toate aceste lucruri noi mi se intamplau, asa ca mi-au operat sanii. A fost minunat. Niciodata nu m-am gandit ca o sa fac asa ceva. Intotdeauna am crezut ca o operatie estetica schimba forma corpului, stii?", a spus vedeta.

Anna este de parere ca fiecare persoana ar trebui sa faca tot ceea ce-si doreste, fie ca este vorba de interventii chirurgicale sau mici trucuri estetice.

Pe de alta parte, Gisele Bundchen regreta decizia de a isi pune implanturi mamare: "Cand m-am trezit, am fost ceva de genul: 'Ce am facut?'. Am simtit ca traiesc intr-un corp pe care nu il recunosteam. In primul an am purtat haine largi pentru ca ma simteam inconfortabil".

Si Kaley Cuoco a fost deschisa in legatura cu operatiile estetice pe care si le-a facut.

"Cu ani in urma, mi-am operat nasul. Si sanii- cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata. De curand, am scapat de o linie pe gat, pe care o aveam de la 12 ani. Oricat de mult vrei sa te iubesti ca persoana... imi pare rau, de asemenea, vrei sa arati bine. Nu cred ca ar trebui sa o faci pentru un barbat sau pentru oricine altcineva, dar daca te face sa te simti mai increzatoare, este uimitor", a spus vedeta in 2016.

Tyra Banks a recunoscut in cartea sa, "Perfect is Boring", ca si-a facut o rinoplastie: "Recunosc! Par fals si mi-am operat nasul. Simt ca am o responsabilitate sa spun adevarul".

Kathy Griffin spune ca a apelat la serviciile medicului plastician la presiunea celorlalti: "Mi s-a spus in repetate randuri: 'Ai fi draguta daca nu ar fi nasul acela. Ai lucra mai mult daca nu ai avea nasul acela. Hei, te-ai gandit sa iti operezi nasul?'. Ai crede ca as fi avut un nas de dimensiunea Texasului. Eram tanara si sensibila, si mi s-a spus suficient de des incat am inceput sa cred asta, asa ca m-am operat".

In cartea sa, vedeta a arata fotografii dupa procedura de liposuctie, pe care a regretat-o.

Jamie Lee Curtis spune ca le-a incercat pe toate: "Am facut o mica interventie chirurgicala. Am facut lipo. Am incercat Botox. Si stii ce? Nimic din astea nu functioneaza".

In 2009, Denise Richards i-a spus lui Howard Stern: "Aveam 19 ani, iar colega mea de camera avea cei mai frumosi sani din toate timpurile, si doar ce si-i operase. Eram plata ca o scandura si m-am gandit "Poti sa ii cumperi" si in mod stupid am facut-o... Ei par prea mari pentru corpul meu".

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri