salma hayek
Divertisment

Nu-si arata varsta. La aniversarea de 53 de ani, Salma Hayek si-a etalat silueta de invidiat la plaja

Salma Hayek este la fel de sexy ca-n tinerete. Actrita continua sa se mentina in topul celor mai frumoase femei din lume, desi este trecuta de 50 de ani.

Proaspat ajunsa la 53 de ani, vedetea si-a aratat trupul in costum de baie, spre bucuria celor care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Costumul de baie din doua piese i-a scos in evidenta formele care au consacrat-o si i-a facut pe fanii virtuali sa se intrebe daca varsta sa reala nu este cumva 35 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu am timp sa fac sport. Lucrez si vreau sa petrec cat mai mult timp alaturi de familie. Unii oameni si-au creat aceasta discliplina, insa eu nu am reusit", marturisea vedeta, intrebata cum se mentine in forma.

Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite de la Hollywood. Ea s-a nascut pe 2 septembrie 1966, in Mexic si a debutat in telenovela Teresesa, in 1989.

A jucat in peste 60 de productii si este prima actrita de origine mexicana care a fost nominalizata la premiile Oscar.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?