bunica indragostita de un pusti de 22 de ani
Divertisment

Captură foto Daily Mail

O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

Sharon Hawkins, o bunică în vârstă de 50 de ani, din North Carolina, SUA, și-a dorit o întâlnire spontană, așa că a intrat pe o aplicație de dating și a selectat că ar fi interesată să iasă cu bărbați tineri, mai mari de 19 ani.

Femeia, care are 50 de ani și trei nepoți, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei, întrucât l-a întâlnit pe Perry Hopstein, în vârstă de 22 de ani. Deși diferența dintre ei este de 28 de ani și este confundată deseori cu mama lui, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și plănuiesc să se căsătorească anul acesta.

”Poate că sunt suficient de bătrână ca să-i fiu mamă, dar nu voi lăsa acest lucru să stea în calea fericirii noastre”, a mărturisit femeia.

Citește și: “Victoria Beckham varianta masculină”! Romeo Beckham, apariție de senzație pe coperta L’Uomo Vogue

”Eu și Perry știm că suntem meniți să fim împreună și nu ne pasă de ce spun cei din jur.”, a mai adăugat femeia, potrivit Daily Mail, precizând, de asemenea, că iubitul ei este chiar mai tânăr decât cei trei copii ai ei.

Aceasta a povestit, de asemenea, că este divorțată de aproape cinci ani. Fostul ei soț, alături de care a trăit 16 ani, avea vârstă apropiată de a ei, însă pasiunea se stinsese în ultimul an de căsnicie.

Atunci când l-a cunoscut pe Perry, un tânăr cu ochi albaștri, păr șaten și brațe musculoase, ea s-a îndrăgostit.

I-am spus că sunt bunică, dar nu i-a păsat. Era mult mai sexy în realitate.”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Instagram versus realitate. Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

De asemenea, ea a precizat că fiica ei, în vârstă de 23 de ani, a fost de acord cu relația lor.

Sharon Hawkins recunoaște, însă, că relația lor nu a funcționat de la început și s-au temut că vor fi criticați din cauza diferenței de vârstă, însă apoi au decis să ignore acest aspect.

”Nu-mi pasă de un număr. Sunt îndrăgostită nebunește de Perry.”, spune femeia, care a dezvăluit că ea și partenerul ei plănuiesc să se căsătorească în acest an.

Vezi mai multe imagini cu cei doi, aici. 

Etichete: copii , relatie , bunica , perry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri