O femeie a fost invitată să cânte la nunta fostului său iubit/ Shutterstock
Divertisment

O femeie a fost invitată să cânte la nunta fostului său iubit. S-a răzbunat în fața tuturor pe bărbatul care se căsătorea cu amanta

O femeie nu-și putea dori o răzbunare mai bună. Aceasta a fost invitată să cânte la nunta fostului ei iubit, care se căsătorea chiar cu cea cu care o înșelase. În timpul nunții, cântăreața a pus un plan diabolic în aplicare, răzbunându-se pe bărbatul infidel în fața tuturor invitaților. 

Nunțile sunt adesea evenimente fericite, în care oamenii sunt înconjurați de cei mai apropiați prieteni și de familie pentru a se bucura din plin de ziua aceea. Un cuplu și-a imaginat fix acest scenariu atunci când și-a organizat nunta, însă nu știa că lucrurile vor lua o întorsătură diferită. 

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

O femeie a fost invitată să cânte la nunta fostului ei iubit, care se căsătorea fix cu femeia cu care a înșelat-o în timp ce aceștia se aflau într-o relație. Femeia a vrut să aibă ca amintire acest moment, astfel că a filmat totul și a postat imaginile pe rețeaua de socializare TikTok. 

În timp ce mirii dansau, Alexandra și-a făcut apariția pe ringul de dans, alături de ei și a început să cânte. Cuplul a fost de-a dreptul șocat când a văzut-o pe femeie la nunta lor, însă momentul nu avea să se termine aici, căci Alexandra și-a dorit o răzbunare ca la carte. Aceasta a luat un pahar cu apă și i l-a aruncat bărbatului în față, în timp ce toți invitații priveau nedumeriți. 

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound - alexandrastarr

„Mi s-a cerut să cânt la nunta fostului meu. Așa a decurs”, a scris femeia la descrierea videoclipului postat pe contul de Tik Tok, acolo unde a strâns peste 10 milioane de vizualizări. 

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, fiind șocați de eveniment. De asemenea, aceștia au cerut și explicații, pentru că nu au înțeles cum a ajuns această femeie să cânte la nunta celor doi. 

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

„Ei au rezervat o altă trupă. Eu sunt o cântăreață de cover, astfel că sunt chemată atunci când cântăreții principali nu mai pot să ajungă la eveniment din diferite motive. De obicei primesc un telefon înainte de eveniment și sunt întrebată dacă vreau să-i înlocuiesc și dacă sunt disponibilă pentru acea dată. Am spus da. Habar n-aveam, nici eu, nici el, că ne vom vedea așa”, a scris femeia în secțiunea de comentarii a videoclipului devenit viral. 

„Acestea sunt genul de nunți la care vreau să fiu invitat”, a scris un utilizator, în timp ce o tânără a spus: „Ești norocoasă că nu am fost eu mireasa. Nu apucai nici măcar să începi să cânți”. 

Etichete: nunta , viral , inselat , razbunare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri