poza bebelus meghan markle
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au publicat o noua fotografie cu fiul lor, Archie Harrison, cu ocazia Zilei Mamei, sarbatoare marcata duminica in mai multe state, printre care si SUA, tara unde s-a nascut ducesa de Sussex. / Foto: Getty Images

O noua fotografie cu Archie a fost publicata de Meghan Markle si Printul Harry

Meghan Markle si Printul Harry au publicat o noua fotografie cu fiul lor, Archie Harrison, cu ocazia Zilei Mamei, sarbatoare marcata duminica in mai multe state, printre care si SUA, tara unde s-a nascut ducesa de Sussex.

Fotografia a aparut pe contul de Instagram al celor doi, iar in imagine se vad picioarele micutului. Bebelusul pare a fi infasurat intr-o patura alba si tinut de mama sa.

Unele persoane au speculat ca fotografia reprezinta un tribut pentru Printesa Diana, bunica lui Archie, fiindca in fundal se pot observa florile sale preferate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Aducem astazi un omagiu tuturor mamelor – din trecut, din prezent, celor care vor fi si celor care nu mai sunt, dar de care ne vom aminti mereu. Va onoram pe fiecare si pe toate. Astazi este Ziua Mamei in SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Kenya, Japonia si cateva tari din Europa. Astazi este prima Zi a Mamei pentru ducesa de Sussex”, au scris Meghan si Harry in descrierea imaginii.

Ducesa de Sussex, in varsta de 37 de ani, a nascut acum o saptamana primul ei copil, un baietel.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri