O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală / Profimedia Images
Divertisment

O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală / Profimedia Images

O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală, iar acum regretă: ”Tânjesc după frumusețea naturală!”

Candice Kloss, o tânără în vârstă de 21 de ani, din New York, Statele Unite ale Americii, a cheltuit sute de mii de dolari pentru a arăta ca o adevărată păpușă Barbie, iar acum regretă.

În vârstă de 21 de ani, Candice Kloss a cheltuit sute de mii de dolari pe operații estetice, însă acum, la câteva luni de când a încheiat ultima procedură, ea a mărturisit că ”aproape că a uitat cum arăta înainte” și regretă toate intervențiile pe care și le-a făcut.

O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală

După ani de zile în care și-a injectat diferite substanțe în față, tânăra, care are o comunitate de sute de mii de oameni, a dezvăluit că regretă decizia de a se transforma într-o păpușă adevărată.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Are doar 10 ani și propria afacere. Povestea unei fetițe care ar putea să nu muncească o zi din viața ei de adult

”În septembrie 2021 mi-am injectat niște fillere în buze și în obraji. Atunci am realizat că nu-mi mai doresc să apelez la aceste proceduri, care mă fac să arăt mai în vârstă decât sunt. Multe femei apelează la fillere pentru a arăta mai tinere, însă în realitate se întâmplă invers. Am petrecut ani de zile prefăcându-mă, modificându-mi chipul, iar acum tânjesc după frumusețea naturală.”, a povestit tânăra potrivit Mirror.co.uk.

”Am uitat cum arătam înainte de a apela la proceduri estetice.”, a mai spus ea.

O tânără a cheltuit sute de mii de dolari ca să arăte ca o păpușă Barbie reală

Totodată, tânăra a mărturisit că prietenii și părinții ei au fost șocați atunci când au văzut cât de mult s-a schimbat.

Mama e cea mai fericită acum, ea nu era de acord cu schimbările pe care le-am făcut. Îi place că am devenit mai naturală.”, a mai dezvăluit ea. 

Citește și: Serena Williams, ședință foto în costum de baie alături de fiica sa, Olympia. La trei ani, fetița este deja o mică fashionistă

De asemenea, ea a povestit că încă adoră să se machieze și petrece 45 de minute pe zi pentru a-și înfrumuseța chipul și a recunoscut că n-a renunțat încă la hainele roz pe care obișnuia să le poarte. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?