Bella Hadid turns Bond girl for 007 Michael Kors collection
Divertisment

Bella Hadid, Bond girl, pentru o colecție fashion cu tema 007. Profimedia

Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid în rolul celui mai senzual agent 007

Bella Hadid ar putea juca fără probleme într-un film Bond. Cu un bronz perfect, într-un top decupat „Agent 007” și bikini negru, modelul apare în ipostaze senzuale, în piscină, în câteva instantanee din culisele videoclipului pentru cea mai nouă campanie fashion la care a participat.

Colecția capsulă cu tematică „007” a fost programată pentru a coincide cu lansarea celei mai recent pelicule din franciza James Bond, „No Time To Die”, cu Daniel Craig, Lea Seydoux și Ana de Armas.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmările au avut loc în Bahamas, unde a fost filmat și „Casino Royale”.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani și-a etalat într-o piscină corpul tonifiat.

„Sunt onorată să fiu implicată într-un proiect atât de special!! Să lucrez cu echipa Bond a fost un vis devenit realitate.”

„Îmi place independența și caracterul polivalent al fiecărei fete Bond. Ea poate fi orice și totul. Oriunde. Clasică, cool și independentă”, a spus Bella despre rolul iconic.

 

Etichete: bella hadid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri