orlando bloom katy perry
Divertisment

Au avut parte in ultimii doi ani jumatate de o relatie tumultoasa, marcata de despartiri si impacari, dar se pare ca Orlando Bloom si Katy Perry au trecut la nivelul urmator. / Foto: Getty Images

Orlando Bloom i-a cerut mana lui Katy Perry. Gestul curajos prin care a cerut-o in casatorie

Au avut parte in ultimii doi ani jumatate de o relatie tumultoasa, marcata de despartiri si impacari, dar se pare ca Orlando Bloom si Katy Perry au decis sa treaca, in sfarsit, la nivelul urmator.

In timp ce unele celebritati opteaza pentru o propunere clasica, Orlando Bloom a vrut sa creeze un moment unic pentru iubita sa in momentul in care i-a cerut mana.

"Am mers la cina. Credeam ca dupa aceea vom merge sa vedem o expozitie de arta, dar am ajuns intr-un elicopter. M-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu el in timpul unui zbor cu elicopterul", a spus ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toate ca a depus mult efort pentru a-si impresiona partenera, Orlando a intampinat mici dificultati.

"Totul a fost foarte dragut, mi-a cerut sa fiu sotia lui in elicopter. Partea amuzanta a fost ca a comandat sampanie si avea inelul in buzunar alaturi de notite cu ce ar fi trebuit sa-mi spuna. Nu a mers conform planului, sampania s-a varsat, iar el si-a rupt buzunarul cand a incercat sa scoata inelul”, a mai spus Katy Perry.

Dupa propunere, elicopterul a aterizat pe un acoperis unde se aflau familia si toti prietenii cantaretei.

Katy Perry a mai fost casatorita in trecut cu Russell Brand, in timp ce Orlando Bloom a fost insurat cu Miranda Kerr, cu care are un copil.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri