*EXCLUSIVE* Orlando Bloom purchases a beard trimmer to shave off his shaggy growth, as his Pirates co-star Johnny Depp wins court showdown with ex Amber Heard!
Divertisment

Orland Bloom. Profimedia

Orlando Bloom, în brațe cu fiica sa adorabilă, la cumpărături în Los Angeles. Puștoaica împlinește doi ani luna aceasta

Orlando Bloom este un tată dedicat. Starul din „Stăpânul inelelor” a mers la cumpărături, în brațe cu fiica sa de aproape doi ani. Actorul britanic în vârstă de 45 de ani și fetița sa au fost fotografiați la ieșirea dintr-un supermarket din Los Angeles. 

Actorul i-a cumpărat puștoaicei un smoothie și câteva banane.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Daisy Dove este fiica lui Orlando Bloom cu cântăreața Katy Perry. Va împlini doi ani în 26 august. 

Citește și: Mesajul emoționant postat de Katy Perry când fiica ei a împlinit un an

Cele două vedete nu spun încă nu ideii de a mai avea încă un copil. Într-un interviu recent, Perry a spus că „îmi place să planific totul în viața mea, vom vedea.”

În aprilie, pe covorul roșu la American Idol din Las Vegas ea declara: „Sunt în Vegas și nu pot face această rezidență muzicală cu nimic în burta mea. Mai ales cu un copil. Nu este un nu ferm, ci mai degrabă un „vom vedea...”

Bloom și Perry au început să se întâlnească în 2016, despărțindu-se pentru scurt timp în februarie 2107. Exact un an mai târziu s-au logodit, iar ea avea să dezvăluie în videoclipul „Never Worn White” că așteaptă primul lor copil împreună. Daisy Dove s-a născut în 2020.

Orlando Bloom mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 11 ani, din relația cu fosta sa parteneră Miranda Kerr.

Citește și: 

Angelina Jolie, apariție rară în public alături de Knox, fiul ei și al lui Brad Pitt. Adolescentul e copia fidelă a celor două staruri

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri