ovidiu lipan tandarica
Divertisment

Ovidiu Lipan Țăndărică / Foto: Facebook

Ovidiu Lipan Țăndărică, gata de însurătoare la 70 de ani, după două decenii de relație. Cine e femeia discretă care i-a furat inima

Celebrul Ovidiu Lipan Țăndărică a anunțat că se însoară. La 70 de ani, bateristul de renume este gata să ajungă la altar. De două decenii trăiește o poveste de dragoste cu o femeie cu 18 ani mai tânără, de profesie avocat. Cu zeci de ani în urmă, el a trăit o iubire furtunoasă cu Corina Chiriac. A fost căsătorit cu o nemțoaică și are un băiat.

Discreția este cuvântul care a "îmbrăcat" până acum relația lui Țăndărică. În 20 de ani de iubire, bateristul și avocata au fost rareori surprinși împreună de paparazzi, iar despre prea multe detalii din interior nici nu poate fi vorba. Ceea ce se știe este că s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român. Ea venise să cumpere mărțișoare, iar el a văzut-o și a fost imediat atras de ea.

Citește și: Hulk Hogan s-a însurat a treia oară. Nu a renunțat la bandană nici la nuntă. Cine e aleasa lui, Sky Daily, mai tânără cu 25 de ani

”Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică. Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie. Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sandvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sandvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Click!, acum doi ani.

ovidiu lipan tandarica
Ovidiu Lipan Țăndărică și iubita sa / Foto: arhivă personală/click.ro

Ovidiu Lipan Țăndărică, gata de nuntă: "O facem cât de repede posibil"

Nunta este planificată, dar muzicianul nu a dat multe detalii. "Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja...". În emisiunea Danei Săvuică a lăsat să-i scape câteva cuvinte, neferindu-se să-și declare sentimentele puternice.

"O iubesc din tot sufletul meu. E o femeie discretă. Ea îmi oferă echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (la partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri. Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citește și: Ioana Ginghină, o mireasă relaxată la a treia ei nuntă. Și-a dorit o petrecere simplă, în curtea casei, fără mare tam-tam

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?