Pamela anderson
Divertisment

Pamela Anderson, în mai 2018. / Foto: Profimedia

Pamela Anderson a ieșit din casă în pantaloni de trening și fără strop de machiaj. Cum arată astăzi, la 54 de ani, starul din Baywatch

Pamela Anderson a fost mereu una dintre cele mai admirate și dorite femei din lumea. A cunoscut celebritatea în anii '90 grație serialului Baywatch, în care a jucat rolul senzualei C.J. Parker, iar astăzi, la 54 de ani, încă frânge inimi.

Recent, Pamela, ajunsă la 54 de ani, a fst surprinsă de paparazzi la o ieșire prin Malibu. Aceasta a mers să bea o cafea alături de un prieten. Și-a pus pe ea un tricou alb și o pereche de pantaloni de trening, geanta scumpă pe braț și încălțată în șlapi a ieșit în lume. Nu s-a complicat cu machiajul, ci a preferat să-și lase tenul "să respir".

Pamela Anderson

Citește și: Cine este, în realitate, noul soț al Pamelei Anderson. Fosta parteneră a acestuia: ”Pam mi-a furat bărbatul, avem trei copii împreună!”

Pamela Anderson, cinci mariaje la activ

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Blonda fatală a anilor '90 , cu o viață amoroasă tumultoasă, este mama a doi copii: Brandon, în vârstă de 25 de ani și Dylan Jagger, de 24 de ani, ambii băieți fiind rodul iubirii cu Tommy Lee, primul ei soț, cu care a fost căsătorită trei ani.

După despărțirea de Tommy Lee, Pamela a mai bifat câteva căsnicii. A mai fost măritată cu Kid Rock, de două ori cu Rick Salomon, iar în Ajunul Crăciunului din 2020 s-a căsătorit cu Dan Hayhurst, garda ei de corp. 

Citește și: Noua generație de vedete de peste 50 de ani. Cine sunt artistele din România care au descoperit elixirul tinereții

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?