Pamela anderson
Divertisment

Pamela Anderson, în mai 2018. / Foto: Profimedia

Pamela Anderson, cea mai inedită apariție după ce a depus cererea de divorț. Actrița arată spectaculos la 54 de ani

Pamela Anderson, actrița în vârstă de 54 de ani, își petrece timpul liber alături de copiii ei după ce a depus cererea de divorț.

De curând, actrița din ”Baywatch”, a fost surprinsă în timp ce ieșea la un restaurant cu fiul ei, Brandon Thomas Lee.

În vârstă de 54 de ani, actrița a fost în centrul atenției, întrucât a ales să poarte o rochie portocalie, midi, ce era pusă în valoare de crăpătura adâncă din partea din față. Totodată, actrița și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu tocuri înalte.

Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei

Dacă zilele trecute a ales să iasă pe stradă nemachiată, acum, însă, Pamela Anderson a optat pentru un machiaj intens, ce i-a pus în valoare ochii.

Citește și:O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei

De cealaltă parte, fiul ei a optat pentru niște jeanși și un pulover crem, iar în picioare a purtat niște adidași albi.

Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei

Pamela Anderson a cerut divorțul de Hayhurst după 13 luni de căsnicie

În luna ianuarie a acestui an, Pamela Anderson a solicitat divorțul de cel de-al cincilea soț, Dan Hayhurst, după doar 13 luni de căsătorie, au dezvăluit surse apropiate cuplului. Cu doar câteva zile înainte, actrița a fost văzută în Malibu fără verighetă, la o cafea împreună cu asistentul ei.

Fosta actriță din „Baywatch” a cerut divorțul în Canada natală, unde s-a mutat cu soțul ei, un bodyguard, anul trecut, după ce s-au îndrăgostit în pandemie. 

În 202o, au făcut schimb de jurăminte într-o ceremonie intimă, în Ajunul Crăciunului, la casa ei din Vancouver.

Despre ziua specială a nunții, Pamela a dezvăluit: „Sunt îndrăgostită. Ne-am căsătorit în Ajunul Crăciunului, cu binecuvântarea familiilor noastre. Am spus DA pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și sunt încă împreună. Este un cerc complet acum”.

Modelul canadiano-american, în vârstă de 54 de ani, a petrecut însă tot mai mult timp în Malibu, de la sfârșitul anului trecut.

 

Etichete: pamela anderson , fiu , malibu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri