Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian este recunoscută pentru stilul vestimentar care-i pune în evidență formele / Foto: Instagram

Pare o rochie obișnuită… până se întoarce cu spatele :) Kim Kardashian, apariție controversată pe net

Nu degeaba este Kim Kardashian una dintre cele mai urmărite persoane pe rețelele de socializare. Cei 190 de milioane de followeri nu se plictisesc niciodată!

Vedeta are mereu câte o surpriză pentru cei mai fideli fani.Kim Kardashian are una dintre cele mai sexy garderobe din showbiz, iar ținutele sale îi atrag pe paparazzi ca un magnet. Însă atunci când nu își etalează outfiturile provocatoare în fata paparazzilor, Kim pozează la fel de sexy pe Instagram.

De data aceasta, vedeta de reality show a pozat într-o rochie neagră mulată, cu spatele gol, care are îi lasă la vedere lenjeria intimă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceasta a primit cadou câteva outfituri din noua colecție Givenchy.


Culmea e că fanii au fost mai intrigați de părul care apare pe podea decât de bikinii ei. Aceștia au ajuns la concluzia că vedetei au început să îi cadă extensiile de păr fix în timpul ședinței foto.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri