Părinții lui Miley Cyrus divorțează
Divertisment

Părinții lui Miley Cyrus divorțează / Getty Images

Părinții lui Miley Cyrus divorțează după un mariaj de 30 de ani. Aceștia au mai avut două tentative de separare

Tish, mama lui Miley Cyrus, a depus actele de divorț de soțul ei, Billy Ray Cyrus, după o căsnicie de aproape 30 de ani.

Conform Metro, cei doi s-au căsătorit în 1993 și au trei copii împreună, printre care pe Miley Cyrus și pe Noah.

Potrivit sursei citate, cei doi au decis să pună punct căsniciei după aproape trei decenii, iar documentele depuse la tribunal și obținute de TMZ arată că Tish, în vârstă de 54 de ani, a semnat actele de divorț de Billy, în vârstă de 60 de ani, în Tennessee, săptămâna trecută.

Părinții lui Miley Cyrus divorțează

În documentele respective, Tish susține că ea și partenerul ei n-au mai locuit împreună de mai bine de doi ani și a motivat decizia de divorț prin faptul că există ”diferențe ireconciliabile” între ei.

Citește și: Premiile Grammy 2021. Sora lui Miley Cyrus, printre cele mai dezastruoase apariții: ”Parcă a îmbrăcat un cearșaf oversized!”

Cei doi nu au făcut nicio declarație publică ori pe rețelele sociale.

Aceștia au început să iasă împreună în 1991, iar primul lor copil a venit pe lume în 1992. Ulterior, în 1993, ei s-au căsătorit chiar în sufrageria lor, acolo unde 20 de ani mai târziu, Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth.

Citește și: Miley Cyrus, adevărul despre divorțul de Liam Hemsworth: ”A fost o greșeală să ne căsătorim în grabă!”

Un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Braison, iar în 2000, fiica lor, Noah. De asemenea, Tish mai are doi copii dintr-o relație anterioară, Brandi și Trace, pe care Billy i-a adoptat după nunta lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tish și Billy Ray au mai avut două tentative de separare

Relația dintre Tish și Billy a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar în cei 30 de ani de căsnicie, ei au mai vrut să divorțeze de două ori. S-au răzgândit, însă, ulterior.

Muzicianul Billy a depus actele de divorț în 2010, însă ulterior a renunțat la procedură: ”Am renunțat la divorț. Îmi vreau familia împreună. Lucrurile sunt la fel de bune ca întotdeauna.”

De asemenea, în 2013, Tish a depus actele de divorț, dar ulterior s-a răzgândit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri