Final Preparations Are Made Ahead Of The Royal Wedding
Divertisment

LONDON, ENGLAND - APRIL 28: Catherine Middleton (R) her mother Carole and sister Pippa arrives at The Goring Hotel after visiting Westminster Abbey on April 28, 2011 in London, England. With less than 24 hours to go final preparations for the wedding of Prince William and Catherine Middleton are in place. (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)

Pe copiii lui Kate Middleton ii stie toata lumea. Cum arata baietelul Pippei, sora Ducesei de Cambridge

George, Charlotte si Louis, copiii Printului William si ai Ducesei Kate Middleton, au fost fotografiati din prima lor zi pe lume. Putini stiu insa cum arata verisorul lor, fiul matusii Pippa Middleton.

Pippa, sora mai mica mica a Ducesei de Cambridge, este casatorita cu James Matthews, fost pilot profesionist de curse. Cei doi au impreuna un fiu, Arthur Michael William, alintat de familie Archie (da, ca baietelul lui Meghan Markle cu Printul Harry).

Verisorul lui George, Charlotte si Louis a venit pe lume pe 15 octombrie 2018 la St Mary's Hospital, Londra. Spre deosebire de copiii lui Kate Middleton, el a fost mai ferit de presa si a fost surprins foarte rar de angajatii publicatiilor mondene.

Recent, acestia au reusit totusi sa-l surprinda la o plimbare alaturi de mama lui, in West London. Echipat pentru o zi friguroasa de primavara, micutul Arthur a admirat privelistile cuminte, din caruciorul lui.

Spre deosebire de verii lui, Archie nu are niciun titlu nobiliar, ci va creste ca un copil obisnuit din clasa superioara engleza.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri