charlize theron pixie
Divertisment

Pe covorul rosu straluceste. Cum arata Charlize Theron cand nu participa la evenimente mondene

Actrita, in varsta de 44 de ani, a fost fotografiata intr-o zi normala din viata sa din Los Angeles, iesind din masina personala cu o cana alba de ceramica in mana.

In ton cu vremea friguroasa din Los Angeles, Charlize Theron si-a scos hainele groase din garderoba si, spre deosebire de aparitiile stralucitoare de pe covorul rosu, ea a optat pentru un look casual.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu doar cateva ore inainte, castigatoarea de Oscar a stralucit la o gala organizata de The Hollywood Reporter. In plus, de-a lungul intregii saptamani, ea a impresionat la premierele peliculei "Bombshell", un film-fenomen care primeste tot mai multe nominalizari la galele de specialitate.

Mai multe imagini sunt disponibile in galeria foto de mai jos:

Luata in considerare pentru premii SAG si Globurile de Aur, Theron o interpreteaza pe fosta corespondenta Fox News, Megyn Kelly, care a contribuit la demiterea CEO-ului abuziv al celebrei companii.

Alaturi de Charlize, in film mai joaca Margot Robbie si Nicole Kidman, la randul lor remarcate de criticii de film pentru prestatiile de exceptie.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri