femei pilot
Divertisment

Povestea familiei a devenit virala pe retelele de socializare dupa ce Wendy si prim-ofiterul Kelly Rexon au fost fotografiate chiar in cabina aeronavei pe care o pilotau.

Pe urmele Ameliei Earhart. Doua femei, mama si fiica, fac echipa la mansa unui avion Delta

In familia Rexon, toata lumea impartaseste pasiunea pentru pilotaj. Tatal, Michael, este comandant de nava la American Airlines, bunicul este pilot iesit la pensie, cealalta fiica a familiei, Kate, este de asemenea pilot, iar mama, Wendy, si Kelly, fac parte din aceleasi echipaj.

Povestea familiei a devenit virala pe retelele de socializare dupa ce Wendy si prim-ofiterul Kelly Rexon au fost fotografiate chiar in cabina aeronavei pe care o pilotau.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am zburat de la LAX la ATL cu avionul Delta pilotat de acest echipaj format din mama si fiica”, a scris pe Twitter dr. John R. Watret, cel care a realizat fotografia cu cele doua.

Postarea sa a fost distribuita de peste 18.000 de ori, internautii fiind incantati de poveste.

In replica, compania Delta a scris pe Twitter: "John, iti multumim foarte mult pentru mesajul de apreciere la adresa acestui duo dinamic. Noi sunt #Deltamandri de Wendy si Kelly!".

Pasagerul care a facut publica fotografia povesteste ca a aflat despre legatura familiala a celor doua membre ale echipajului dupa ce o femeie care se imbarca a cerut voie unui insotitor de bord sa ii duca pe copiii sai in cabina pilotilor.

Atunci a auzit ca aeronava este condusa de o mama si fiica sa, asa ca a cerut sa le viziteze pe cele doua femei.

Etichete: wendy rexon , kelly rexon , delta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri