Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Happy Feet Two" - Red Carpet
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Pink, mesaj neașteptat la aniversarea a 15 ani de căsnicie: ”Uneori, a fi încăpățânat dă roade!”

Pink și Carey Hart formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar de curând au aniversat 15 ani de căsnicie, motiv pentru care artista a făcut public un mesaj emoționant.

Pink și Carey Hart s-au căsătorit în urmă cu 15 ani, în 2006, iar acum, odată cu aniversarea căsniciei, artista a făcut public un mesaj emoționant, ce i-a impresionat pe fani.

”15 ani. Mândră de noi, dragoste!”, a scris artista în dreptul câtorva imagini făcute de-a lungul anilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi, uneori, a fi încăpățânat dă roade. Ce călătorie am avut, odată ce am învățat să fim mereu pe aceeași lungime de undă. Te iubesc și iubesc familia pe care o avem împreună!”, a mai adăugat ea.

Pink și soțul ei, Carey Hart, au împreună doi copii, o fiică, Willow, în vârstă de nouă ani și un fiu, Jameson Moon, în vârstă de patru ani. Cei doi sunt împreună de 19 ani, dintre care 15 ani sunt de căsnicie.

Pink a vorbit despre problemele pe care le-a avut în căsnicie

În luna septembrie a acestui an, Pink a rupt tăcerea și a vorbit despre cum a reușit să înfrunte problemele în căsnicie.

Pink, născută Alecia Moore, a explicat că terapia nu este pentru „cei slabi”: ”Este pentru oamenii distruși care vor să devină un întreg”. ”Este pentru fugarii care vor să devină o familie. Este o lecție despre cum să stai jos și să asculți. Despre cum să te iubești pentru ca și ceilalți să te iubească. Te iubesc, dragule. Sunt recunoscătoare că apărem în această fotografie”.

Relația dintre Pink și soțul ei în vârstă de 45 de ani a fost una cu multe suișuri și coborâșuri. S-au despărțit în 2003 și în 2008, dar au reușit să se împace și au recunoscut că „singurul motiv pentru care mai sunt împreună este terapeutul Vanessa Inn”.

”Cred că partenerii, după ceva timp, ajung să vorbească două limbi diferite și au nevoie de cineva care sa îi audă pe amândoi și să le traducă”, a completat ea. 

”Fără Vanessa, care să-mi traducă ultimii 18 ani, noi nu am fi fost împreună. Pur și simplu nu am fi avut cum să mai rămânem împreună. Pentru că nu ne-a învățat nimeni când eram mici cum să avem relații sănătoase, cum să ne înțelegem cu oamenii”, mai mărturisea artista care este urmărită de zeci de milioane de persoane pe rețelele sociale. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri