meghan markle rochie de mireasa
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Povestea din spatele rochiei de mireasa a lui Meghan Markle, spusa de designerul care a creat-o

Inspirata de duzina de fotografii cu rochii de mireasa salvate in telefonul sau, Meghan Markle stia exact ce vrea sa poarte in ziua nuntii sale cu Printul Harry: o rochie moderna, eleganta, atemporala si care sa respecte normele de moda ale Monarhiei.

Cu ajutorul prietenei sale cele mai bune, Jessica Mulroney, a alcatuit o lista de potentiali designeri, pe care i-a intalnit ulterior.

Dupa un schimb de e-mailuri, Jessica a organizat o intalnire intre Meghan si creatoarea Clare Waight Keller inainte de Craciun. Keller a adus schite si a facut schimb de idei cu ducesa timp de 30 de minute.

Se pare ca lui Markle i-a placut ce a vazut si auzit. La cea de a doua intalnire, ea a anuntat-o pe Clare ca a ales-o sa ii creeze rochia de mireasa.

"A fost un moment extraordinar cand mi-a spus. E un lucru incredibil la care sa iei parte, un moment istoric.", a declarat Keller.

"A fost o mare placere sa petrec cateva momente alaturi de ea, sa discutam pe indelete. Atunci cand reusesti sa ai o legatura speciala cu cineva, creezi ceva cu adevarat perfect", a spus ea.

Croitorii rochiei lui Meghan Markle au semnat contracte de confidentialitate

Dupa ce a fost ales designerul, tot procesul de creare al rochiei a fost secret. Keller a ascuns faptul ca lucreaza la rochia de mireasa a lui Meghan Markle chiar si de familia sa.

La crearea tinutei au lucrat doua echipe mici, iar membrii lor au semnat acorduri de confidentialitate. Lucrul s-a desfasurat in doua ateliere - unul in Paris, celalalt in Londra.

Ca sa nu se dea de gol, Meghan a facut icognito mai multe vizite la casa din Londra a designerului. Acolo s-au pus la punct toate detaliile si au avut loc probele.

Intrebata de Harper's Bazaar daca cei care au croit rochia stiau pentru cine este, Clare a raspuns: "N-a stiut nimeni. A fost secretul meu si al lui Meghan".

Designul rochiei nu a fost intamplator. Meghan si-a dorit ca voalul miresei sa fie conceput pentru a simboliza flora celor 53 de natiuni care formeaza Commonwealth-ul.

Meghan Markle, declaratie inedita de dragoste pentru Printul Harry

In luna martie, Meghan a vazut primele fotografii detaliate ale rochiei. Atunci s-a stabilit ca maneca sa fie de trei sferturi, pentru a "adauga nota de modernitate rafinata". In luna mai, au urmat alte cateva ajustari, iar rochia i-a fost aratata Reginei Elisabeta.

Intr-un fragment din documentarul "Queen of the World", Ducesa de Sussex a declarat ca "a ascuns" in rochia de mireasa o declaratie de dragoste pentru sotul sau.

"Undeva este o bucata de tesatura albastra. Este din rochia pe care am purtat-o la prima noastra intalnire", a spus ea pentru revista People.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri