camilla parker bowles
Divertisment

Printul Charles si Camilla, ducesa de Cornwall, sunt casatoriti de 14 ani, insa au fost indragostiti unul de altul cu mult inainte de a isi oficializa relatia.

Povestea nespusa a Camillei Parker Bowles. Ce nu se stie despre fostul ei sot si cum l-a cunoscut pe Printul Charles

Printul Charles si Camilla, ducesa de Cornwall, sunt casatoriti de 14 ani, insa au fost indragostiti unul de altul cu mult inainte de a isi oficializa relatia.

Casatoria lor, care a avut loc pe 9 aprilie 2005, a inceput un nou capitol al povestii lor de dragoste, continuand mai bine de trei decenii in care si-au purtat sentimente profunde.

Iar femeia pe care o iubea cu adevarat l-a transformat pe Charles in cea mai buna versiune a sa, spunea un apropiat la cuplului pentru Vanity Fair: "Acum e mult mai relaxat. Ei mereu rad si vorbesc, e vizibila afectiunea dintre ei".

Cum s-au cunoscut Printul Charles si Camilla

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Charles avea 22 de ani cand a intalnit-o pentru prima data pe Camilla Shand, in varsta de 23 de ani. Era vara anului 1971 cand prietenul lor comun, Lucia Santa Cruz, le-a facut cunostinta.

Lucia il cunostea pe Charles de la Colegiul Trinity, unde cu cativa ani in urma lucrase ca asistent de cercetare. 

Pe atunci, Camilla era implicata intr-o relatie. Se vedea cu Andrew Parker- Bowles de mai bine de cinci ani si planuia sa ii fie sotie.

Insa cel care urma sa ii devina sot nu era un barbat fidel, iar acest lucru o deranja pe Camilla. Potrivit autorului cartii "The Duchess", intr-o seara a vazut masina iubitului sau parcata in fata casei uneia dintre prietenele sale. S-a razbunat pentru infidelitatea partenerului sau, lasand aerul din anvelope sa iasa si scriindu-i cu rujul un mesaj pe parbriz.

Acesta este si motivul pentru care Lucia s-a gandit sa ii prezintei prietenei sale pe altcineva. Astfel, a aranjat ca ambii sa vina in apartamentul ei intr-o seara, iar Charles, recent intors dintr-o calatorie in Japonia, a adus daruri pentru ambele.

"Strabunica mea si strabunicul tau au fost iubiti, deci ce zici de asta?", au fost primele cuvinte pe care Camilla le-a schimbat cu Printul Charles.

In timp ce Camilla petrecea tot mai mult timp cu Printul Charles, sora lui, Printesa Anne, a avut o aventura cu Andrew Parker Bowles.

Dupa ce Anne l-a cunoscut pe Mark Phillips, Andrew a cerut-o in casatorie pe Camilla. Pe data de 4 iulie 1973, ea a devenit Camilla Parker Bowles. La ceremonie au participat Regina Elisabeta a II-a, Printesa Margaret si Printesa Anne. Charles a fost invitat, dar se afla in Caraibe.

Camilla si Andrew Parker Bowles aveau o casnicie deschisa

Cei doi nu locuiau impreuna. El statea la Londra, iar Camilla isi petrecea timpul singura, la Bolehyde. De asemenea, printul Charles a ramas un apropiat al familiei Parker Bowles. El l-a botezat pe fiul lor, Thomas Henry Charles, dar relatia dintre el si Camilla parea terminata.

In 1979, la un an de la nasterea fiicei ei, Laura Rose, are loc asasinarea Lordului Mountbattern, tragedie ce l-a afectat enorm pe Charles. Printul a cautat consolare in bratele Camillei, pe care a incercat s-o faca sa divorteze de Andrew si sa se casatoreasca cu el. In mod paradoxal, Camilla a refuzat, pe motiv ca sansele lui Charles de a urca la tron s-ar diminua.

Charles a acceptat decizia ei, dar a fost incapabil sa-si ascunda intensitatea sentimentelor pe care le nutrea fata de ea. La un bal al jucatorilor de polo, Charles isi petrece seara dansand lipit de Camilla, spre disperarea prietenei lui oficiale.

Camilla a fost prezenta pe tot parcursul mariajului Dianei cu Charles, iar eforturile ei disperate de a isi recastiga sotul nu au facut decat sa consolideze legatura celor doi. Pe masura ce mariajul regal se destrama, Printul Charles devenea tot mai dependent de Camilla.

Nici casnicia ei nu era fericita, avand in vedere faptul ca ii tolera lui Andrew de ani de zile aventurile amoroase si absentele indelungate.

Printul Charles a recunoscut in public ca i-a fost infidel sotiei sale

In 1994, Printul Charles a vorbit public pentru prima data despre sfarsitul casatoriei cu Printesa Diana. Intrebat despre relatia sa cu Camilla si despre impactul pe care l-a avut aceasta asupra mariajului sau, el a numit-o "buna prietena". Totusi, cand a fost intrebat mai tarziu daca i-a fost credincios Dianei, el a recunoscut ca nu.

In 1993, o conversatie telefonica intima dintre el si Parker Bowles, care nu mai lasa loc de dubii cu privire la relatia dintre ei, a ajuns in presa.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri