Prince Harry engagement
Divertisment

File photo dated 18/06/83 of the Diana, the Princess of Wales, wearing the Spencer family Tiara. A royal wedding brings with it a certain sparkling custom - tiaras., Image: 358899496, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: PA / PA Images / Profimedia

Poza rara cu Printesa Diana si Camilla Parker Bowles. Ipostaza uitata in care au fost surprinse fostele rivale

In ciuda dramei din jurul triunghiului amoros Charles-Camilla-Diana si a faptului ca sotia Printului nici nu voia sa auda de fosta lui iubita, cele doua femei au fost surprinse impreuna.

Povestea Dianei, lui Charles si Camillei este una cunoscuta in intreaga lume. Fiul Elisabetei a II-a nu s-a putut casatori cu femeia pe care o dorea deoarece familia regala britanica nu o considera potrivita pentru viitorul lider al monarhiei.

Pentru ca nu provenea dintr-o familie suficient de aristocrata, Camilla nu a fost considerata buna pentru a primi rolul de regina consoarta. Astfel a intrat in peisaj Lady Diana Spencer, care bifa toate cerintele si era indragostita pana peste cap de Charles.

Desi cu timpul cele doua femei din viata Printului au ajuns sa se deteste, Diana si Camilla au fost pozate impreuna cand au participat la un meci de polo la Hipodromul Ludlow din Anglia, pentru a-l sustine pe Charles.

Ele au fost surprinse mergand la pas, una langa cealalta, la evenimentul amical.  Diana, poreclita initial "Timida Di", apare cu capul in jos, ferindu-se de camere, in timp ce Camilla pare sa-si asume increzatoare rolul de persoana publica.

In 1980, cand a fost facuta poza, Charles si Diana nu erau logoditi. Ei petrecusera timp impreuna, dar foarte rar fusesera singuri.

Potrivit biografilor regali, ei au avut parte de numai 12 intalniri inainte ca Charles sa-i ceara mana Dianei. Cand s-au intalnit pentru prima data, Printul avea 31 de ani, iar ea 18. Cuplul si-a anuntat logodna in februarie 1981, inainte de nunta regala din iulie 1981.

Potrivit unui biograf regal, dupa ce a inteles legatura dintre Charles si fosta lui iubita, Printesa Inimilor a poreclit-o pe Camilla "Rottweiler - pentru ca arata ca un caine si pentru ca, odata ce si-a infipt coltii in ceva, nu ii mai da drumul".

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri