Best dressed BAFTA 2022
Divertisment

Vedete care au făcut furori la gala BAFTA 2022 / Profimedia Images

Premiile BAFTA 2022: Cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu

Cea de-a 75-a ediție a galei premiilor Academiei Britanice de Arte ale Filmului și Televiziunii (BAFTA) a reunit la Royal Albert Hall din Londra vedete din toate colțurile lumii, care au strălucit pe covorul roșu în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Care au fost vedetele care au ”completat” clasamentul ”best dressed” la BAFTA 2022, află mai jos:

Lady Gaga

Lady Gaga n-a trecut neobservată. Aceasta a optat pentru o rochie tip sirenă, cu trenă și pusă în valoare de un decolteu adânc, semnată Ralph Lauren. Creația a fost completată de un colier și de o brățară cu diamante și smaralde, dar și de o poșetă mică, cu pene.

Lady Gaga la premiile BAFTA

Salma Hayek

Celebra actriță a fost, de asemenea, în centrul atenției, întrucât a optat pentru o rochie din catifea, pusă în valoare nu doar de un decolteu adânc, subliniat de un insert din dantelă, ci și de o crăpătură adâncă. Evident, aceasta și-a completat ținuta cu un coc perfect stilizat, dar și cu bijuterii de la Boucheron.

Salma Hayek la premiile BAFTA 2022

Sienna Miller

Aceasta a mizat pe o rochie ivoaire, semnată Gucci. Creația, care a întors privirile celor din jur grație decolteului adânc, a fost completată de un colier lung, dar și de niște mănuși din dantelă, în contrast cu nuanța rochiei. Părul coafat lejer și rujul roșu au întregit, evident, look-ul actriței.

75th EE British Academy Film Awards, Arrivals, Royal Albert Hall, London, UK - 13 Mar 2022

Naomi Campbell

Naomi Cambell, supermodelul în vârstă de 51 de ani, a optat, de asemenea, pentru o rochie neagră la BAFTA 2022. Semnată Burberry, creația din catifea i-a pus în valoare silueta, în timp ce coafura simplă, dar și cerceii supradimensionați i-au conferit un plus de eleganță.

Naomi Campbell la gala BAFTA 2022

Daisy Edgar-Jones

Poate că este începătoare în ceea ce privește aparițiile pe covorul roșu, însă actrița în vârstă de 23 de ani știe cum să se facă remarcată, așa că la gala BAFTA 2022 a optat pentru o rochie semnată Gucci, mulată pe corp, și pusă în valoare de franjuri argintii, precum și de decolteul adânc.

Daisy Edgar-Jones la BAFTA 2022

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri