meghan markle printul harry
Divertisment

In fiecare an, membrii familiei regala britanice sarbatoresc Craciunul la Sandringham House, una dintre resedintele familiei, si se intalnesc cu localnicii din Norfolk.

Prima aparitie a lui Meghan Markle dupa declansarea scandalului din Familia Regala. Unde a mers ducesa

Meghan Markle a parasit locuinta de 14 milioane de euro in care si-a petrecut ultima saptamana pentru a vizita un adapost pentru femei, situat in cel mai sarac cartier din Canada.

Ducesa de Sussex a plecat din conacul de pe malul insulei Vancouver cu putin inainte de ora locata 10:00 si a ajuns pe aeroportul Victoria Harbour 20 de minute mai tarziu. Sotia Printului Harry parea fericita si relaxata, in timp ce glumea cu personalul sau de securitate.

Vizita la centrul de femei Dountown Eastside a fost realizata pentru a "oferi sprijin" si a "stimula spiritul personalului". Institutia a publicat o fotografie pe Facebook care o infatiseaza pe Meghan in centrul unui grup de opt femei. "Uite cu cine am baut ceaiul astazi! Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ne-a vizitat astazi pentru a discuta probleme care afecteaza femeile din comunitate", a fost descrierea.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Conform unui membru al staff-ului, fosta actrita "a intrebat de ce anume ar avea nevoie femeile in ceea ce priveste sprijinul. A fost o intalnire frumoasa".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri