angelina jolie pictorial
Divertisment

Prima apariție dupa luni întregi de absenţă. Cum a fost fotografiată Angelina Jolie pe străzile din Los Angeles

În vârstă de 45 de ani, Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazii alături de fiica sa cea mică, Vivienne, la o sesiune de cumpărături în suburbia Los Feliz din Los Angeles.

Ultima apariţie video a Angelinei a fost la începutul lunii trecute, când a fost intervievată de Harpers' Bazaar UK. Atunci, ea a vorbit despre viaţa din auto-carantină.

În public, actriţa de Oscar nu mai fusese văzută de dinainte de declararea stării de urgenţă.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cea mai recentă ieşire a lui Jolie a venit la scurt timp după ce vedeta a decis să recunoască public motivul care a stat la baza divorţului de Brad Pitt.

Într-un interviu publicat recent în Vogue India, Angelina a spus: „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Încă mă concentrez asupra vindecării copiilor." Astfel, ea a insinuat încă o dată ca fostul soţ avea probleme de dependenţă şi că stilul lui de viaţă avea un impact negativ asupra familiei.

Însuşi Pitt a admis că era alcoolic în urmă cu câţiva ani. După ce a renunţat la obiceiurile nocive şi a mers la terapie, starul a primit dreptul de a-şi vedea copiii mai des.

Potrivit presei străie, relaţia cu Angelina a devenit amiabilă, iar actriţa îi permite să facă parte din viaţa micuţilor şi să ţină legătura cu ei.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?