meghan markle ducesa de sussex tinuta
Divertisment

meghan markle la o discutie despre drepturile femeii

Prima aparitie televizata a lui Meghan Markle dupa renuntarea la titlul regal. Cum a fost filmata fosta Ducesa

Fosta Ducesa Meghan Markle a marcat prima aparitie oficiala in televiziune dupa Megxit - renuntarea la titlul regal si parasirea Marii Britanii.

Interviul a fost inregistrat in iulie 2019, cand Markle si-a imprumutat vocea pentru documentarul "Elephants", realizat de studiourile Disney. Materialul a fost insa difuzat acum, la scurt timp dupa lansarea lui oficiala.

"Sunt foarte recunoscatoare pentru oportunitatea de a face parte din proiectul care spune povestea elefantilor", a spus Meghan despre colaborarea cu celebrele studiouri.

"Am fost foarte norocoasa sa pot interactiona cu ei in habitatul natural. Cand petreci timp cu ei si celelalte animale salbatice, intelegi cu adevarat ca noi, ca oameni, avem un rol important in conservarea si siguranta lor"

Meghan a adaugat: "Sper ca, atunci cand oamenii vor vedea acest dcoumentar, isi vor da seama cat de conectati suntem cu totii intre noi. Daca am sti mai multe despre obstacolele cu care ne confruntam toti, cred ca ne-am ocupa mai bine de fiecare parte, de aceasta planeta si de animale."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Interviul lui Meghan a aparut la scurt timp dupa ce ea si Printul Harry au anuntat ca vor intrerupe legatura cu patru dintre cele mai mari si importante publicatii mondene britanice. Cei doi au declarat razboi tabloidelor, dupa ce acestea ar fi "pornit o campanie de denigrare a lui Meghan".

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri