meghan markle printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry vor incalca din nou traditia cu ocazia sarbatorilor de iarna. In fiecare an, cei din familia regala britanica obisnuiesc sa petreca impreuna Craciunul, mergand cu totii la sluja de duminica.

Primele fotografii cu Meghan Markle, dupa evadarea din Casa Regala. Cum a fost surprinsa

Meghan Markle a fost fotografiata pentru prima data dupa ce Regina Elisabeta a fost de acord cu cererea ducilor de Sussex de a renunta la calitatea de membri ai Familiei Regale. Fosta actrita a fost pozata in timp ce se plimba impreuna cu fiul sau Archie si cei doi caini ai sai.

Imbracata lejer in colanti si un hanorac, fosta actrita din "Suits" era insotita de cele doua garzi de protectie cu care a vorbit si ras, in timp ce se plimba prin parcul regional Horth Hill, in apropiere de conacul in care locuieste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu o zi inainte, Printul Harry a vorbit despre "marea tristete" pe care i-a pricinuit-o decizia de a se retrage din Familia Regala.

"Noi am sperat sa putem continua sa o reprezentam pe Regina, tarile Commonwealth si asociatiile mele militare, fara fonduri publice. Din pacate, acest lucru nu a fost posibil. Am acceptat acest acord stiind ca cine sunt cu adevarat nu se va schimba si voi ramane la fel de dedicat. Dar, sper ca va va ajuta sa intelegeti faptul ca a trebuit sa fac un pas inapoi in schimbul unei vieti mai linistite", a declarat el.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri