Regina Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Regina Elisabeta/ Profimedia

Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a de cand a intrat in izolare. Cum a fost surprinsa suverana

In varsta de 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a intrat in izolare la scurt timp dupa declararea pandemiei de Coronavirus. De saptamani bune, suverana locuieste la Castelul Windsor impreuna cu sotul sau, Printul Phillip.

Dupa 10 saptamani de absenta, Regina a fost surprinsa la echitatie pe terenul Castelului Windsor - resedinta sa preferata.

Elisabeta a II-a a fost fotografiata calarind unul dintre poneii pe care ii detine. Pasionata de echitatie inca din copilarie, ea ar fi facut zilnic miscare de cand s-a mutat la Windsor din cauza pandemiei.

Cu toate ca britanicii au putut sa o vada pe suverana la televizor, prin cele doua mesaje inregistrate transmise catre natiune in timpul pandemiei, acestea sunt primele poze cu Elisabeta a II-a care surprind cum isi petrece timpul in izolare.

Constienta de riscul pe care Covid-19 il prezinta pentru sanatatea sa, suverana face scurtul drum de la casa catre grajduri neinsotita.

Administratorul resedintei regale, domnul Pendry, se asigura ca poneii sunt gata si sta la doi metri distanta de suverana in timpul plimbarilor. Potrivit surselor, angajatii iau toate masurile de protectie pentru a se asigura ca Elisabeta a II-a nu se imbolnaveste.

Potrivit surselor regale, o echipa devotata formata din 22 de angajati lucreaza in aceasta perioada pentru Elisabeta a II-a si Phillip.

Membrii personalului regal sunt impartiti in doua grupuri, care lucreaza departe de familiile lor in ture de trei saptamani. Fiecare angajat este testat inainte sa poata incepe o noua tura in serviciul Reginei.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?