nunta printesa beatrice
Divertisment

Nunta Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi a fost prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise din ultimii 235 de ani.

Primele imagini de la nunta Prințesei Beatrice. Detaliul emotionant legat de rochia purtată de nepoata Reginei

Prințesa Beatrice, verișoara Prinților William și Harry, s-a căsătorit vineri cu Edoardo Mapelli Mozzi într-un cadru restrâns și intim, propice pentru normele de distanțare socială.

Beatrice, fiica Prințului Andrew cu Sarah Ferguson, a purtat atât o tiara cât și o rochie vintage împrumutată cu generozitate de bunica ei, Regina Elisabeta a II-a a Angliei.

Suverana și Prințul Phillip au participat la ceremonie, dar au păstrat distanța față de nepoata lor, care a fost nevoită să renunțe la o nuntă strălucitoare în Italia din cauza pandemiei de coronavirus. Deși nu există nicio poză cu tatăl miresei, Prințul Andrew, bărbatul intrat în dizgrație ar fi condus-o pe fiica sa la altar.

Potrivit Daily Mail, la ceremonia organizată pe ultima sută de metri au participat doar prieteni apropiați și membri ai familiei. Prințesa Beatrice și-a dorit foarte mult ca bunicii ei să poată veni la nuntă, așa că a ales capela de la moșia Windsor pentru a-și face jurămintele de iubire eternă.

nunta printesa beatrice

Nunta Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi a fost prima nuntă regală desfășurată în spatele ușilor închise din ultimii 235 de ani.

Rochia și tiara purtate de Beatrice, împrumutate de Regina Elisabeta a II-a

Prințesa Beatrice a purtat în cea mai importantă zi din viața ei de cuplu o rochie vintage creată de Norman Hartnell, care aparține Reginei și pe care suverana a purtat-o pentru prima dată în 1962.

Ținuta spectaculoasă este confecționată din tafta Peau De Soie în nuanțe de fildeș și a fost completată cu mâneci de organza special create pentru Beatrice. Rochia a fost finisată cu diamante în zona corsetului, iar remodelarea a fost realizată de deisgnerii  Angela Kelly și Stewart Parvin.

nunta printesa beatrice

Tiara care i-a fixat voalul Prințesei Beatrice este aceeași pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o în ziua propriei nunți.

Foto: AFP PHOTO / BENJAMIN WHEELER, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri