Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, care a avut loc pe 19 mai

Primul job al lui Meghan Markle dupa renuntarea la titlul de ducesa. Cu ce se va ocupa sotia lui Harry

S-a aflat care este primul job al fostei Ducese de Sussex dupa indepartarea de Familia Regala Britanica - Meghan va dubla un documentar Disney despre elefanti.

Potrivit presei internationale, Markle a acceptat acest proiect fara sa solicite un onorariu intrucat toate castigurile vor fi redirectionate catre Elephants Without Borders - o organizatie dedicata conservarii vietii salbatice si protejarii animalelor impotriva braconajului.

Meghan a fost de acord sa isi imprumute vocea dupa o solicitare directa a producatorilor si se pare ca a realizat inregistrarile la Londra, toamna trecuta, dupa ce a vazut cateva clipuri din documentar.

Colaborarea ei cu Disney vine dupa ce Printul Harry a fost filmat in timp ce o lauda si recomanda pe Meghan pentru dublaj lui Bob Iger, insusi seful studiourilor.

Pe de alta parte, presa mondena scrie ca fostii Duci de Sussex au parasit Canada pentru a-si stabili un domiciliu permanent in Los Angeles. Ei nu mai locuiesc in Insula Vancouver - unde au stat dupa ce au decis sa se indeparteze de Familia Regala.

Potrivit unei surse citate de The Sun, cuplul si-a dorit sa fie mai aproape de "noua echipa de agenti si PR, precum si de prietenii lui Meghan si mama ei, Doria".

Meghan si Harry ar sta acum izolati undeva in zona Hollywod-ului, impreuna cu micutul Archie si mama actritei, care a fost surprinsa plimband cateii acesteia pe strazile din LA.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri