shutterstock_1107778592
Divertisment

Primul membru al unei familii regale infectat cu Covid-19 are 59 de ani este din Europa: "E deranjant, dar sunt bine"

Primul membru al unei familii regale europene care a fost diagnosticat cu coronavirus este Karl von Habsburg, arhiduce al Austriei.

Barbatul de 59 de ani, Liderul Casei Habsburg-Lorena, se afla in carantina din 12 martie si, initial, a crezut ca sufera de o gripa urata.

Ulterior, a aflat de un prieten apropiat care si-a facut testul si a decis sa mearga la medic.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Este deranjant, dar sunt bine. Nu sufar de ciuma", a spus arhiducele intr-un apel telefonic la postul de televiziune austriac oe24.

"Am crezut ca este gripa obisnuita. Cand un prieten mi-a spus ca a fost testat pozitiv dupa un congres in Elvetia, m-am dus si eu sa fac analize", a povestit Karl von Habsburg.

El a continuat: "Trebuie sa laud in mod deosebit autoritatile austriece pentru ca actioneaza cu masura si scop. Panica nu este indicata in acest context".

Alti nobili testati pentru Covid-19 sunt Regele Felipe si Regina Letizia, care i-au asigurat pe spanioli ca nu sunt bolnavi, chiar daca au intrat in contact cu persoane afectate.

Foto: Shutterstock, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?