USA - ''Men in Black'' Premiere - Los Angeles
Divertisment

Ojani Noa, Jennifer Lopez. Profimedia

Primul soț al lui Jennifer Lopez face dezvăluiri inedite despre căsnicia cu artista americană: Mă tem că mariajul numărul 4 nu va dura

Primul soț al lui Jennifer Lopez face dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu artista americană și nu crede că mariajul acesteia cu actorul Ben Affleck va fi pentru totdeauna. Într-un interviu pentru MoS, citat de Daily Mail, Ojani Noa a mărturisit că are mari îndoieli că fosta sa soție va fi fericită alături de „sufletul ei pereche”, Ben.

„Le doresc tot ce este mai bun, dar mă tem că această căsnicie cu numărul patru nu va dura”, a mărturisit Noa, care acum trăiește departe de luminile strălucitoare ale Hollywoodului. 

„Le doresc ei și lui Ben tot binele, dar nu sunt convins că va fi pentru totdeauna... Jen iubește să fie îndrăgostită, dar s-a logodit de șase ori până acum. Ben este soțul numărul patru. Eram soțul numărul unu, iar ea îmi spunea că sunt iubirea vieții ei. În noaptea nunții, îmi șoptea că vom fi împreună pentru totdeauna”, a povestit Ojani (48 de ani), într-o discuție rară cu MoS, despre relația lor intensă și pasională. 

Deși au divorțat în 1998, au rămas prieteni mulți ani după aceea, până când el a fost concediat de la conducerea unuia dintre restaurantele deținute de Lopez.

Citește și: Jennifer Lopez, ținute de peste 170.000 de dolari în timpul vacanței din Paris. Care a fost cea mai scumpă piesă purtată de vedetă

Ojani Noa a explicat că a ales să vorbească public acum pentru că s-a săturat să fie văzut mereu drept „chelnerul fără bani” pe care JLo l-a părăsit după doar un an de căsnicie.

„Nu de puține ori m-am simțit ca domnul Cenușăreasa”, a recunoscut el. „Era cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem vreodată. La început, nu aveam idee cine este....Ne-am îndrăgostit când ea era deja cunoscută. Dar în timpul căsătoriei noastre a devenit un megastar. Ani de zile a fost prea dureros să vorbesc despre asta. Am vrut doar să nu mă știe nimeni și să-mi trăiesc viața liniștit. Apoi am văzut că s-a căsătorit cu Ben, care este un tip bun...S-au scris atât de multe despre Jen și despre mine, mai ales în ultimele două săptămâni, majoritatea greșite. Și vreau ca oamenii să știe povestea reală.”

USA - Tom Ford of Gucci Hosts Fashion Benefit for APLA - Santa Monica
Ojani Noa, Jennifer Lopez. 1997. Profimedia

Cum s-au îndrăgostit Ojani Noa și Jennifer Lopez

A întâlnit-o pe JLo în 1996, când ea a intrat în restaurantul cubanez al Gloriei Estefan de pe Ocean Drive din Miami. El avea 22 de ani, sosise în SUA cu șapte ani mai devreme, după o călătorie periculoasă din Cuba până în Florida, cu șase prieteni, pe o barcă gonflabilă. „A fost un miracol că am supraviețuit”, a povestit el.

După ce a spălat mașini pe străzile din Miami, și-a găsit de lucru la restaurantul lui Estefan, Lario’s On The Beach: „Gloria ne-a tratat ca pe o familie. M-am străduit până la a fi ospătar. Am făcut niște modelling. M-am grăbit. Am vrut visul american și l-am găsit când Jen a intrat în Lario’s”.

El era chelner, ea adora chipsurile pe care el le servea, iar la scurt timp se căsătoreau după o dragoste nebună ca-n filme. 

„Am fost împreună timp de doi ani, dar prieteni aproape un deceniu”, a povestit Noa care locuiește acum într-o casă din Miami pe care o împarte cu cei doi câini ai săi.

La 28 de ani, Lopez era deja o celebritate. Jucase alături de Woody Harrelson în filmul Money Train. Când l-a cunoscut pe Ojani, filma Blood And Wine cu Jack Nicholson și Michael Caine.

„Nu aveam idee cine este”, a insistat Ojani. „Ochii noștri s-au întâlnit și am crezut că e cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Era cu prietena ei, Anita, și cu Arlene, asistenta ei. S-au întors în noaptea următoare, iar Jen era la bar. Aduceam cartofi prăjiți pentru un alt client și ea a spus: „Doamne, arată delicios.” I-am întins farfuria fără să scot un cuvânt. Am fost lovit de frumusețea ei.”

Actrița urma să se întoarcă în Los Angeles a doua zi. „Nu s-a întâmplat nimic în acea noapte, am sărutat-o ​​de noapte bună și i-am dat numărul pagerului meu. Când am condus-o la mașina ei, un tip a trecut și a spus: 'O, Doamne, e Jennifer Lopez din Money Train'. Atunci mi-am dat seama că poate era vreo vedetă.”

Au petrecut apoi săptămâni întregi vorbind la telefon.

„Ea urma să se întoarcă la Miami pentru premiera filmului Blood And Wine și voia să fiu partenerul ei. Am închiriat un costum ieftin. Am ajuns pe covorul roșu, erau toate aceste lumini intermitente. Am început să mă simt rău. Am coborât ținându-o de mână, apoi m-am retras în timp ce dădea interviuri.

Am auzit-o spunând: 'Jack, vreau să-mi cunoști partenerul, pe Ojani'. M-am întors și ea mi-a făcut cunoștință cu Jack Nicholson. Apoi mi-a zis: 'El e Michael (Michael Caine)'. M-am simțit ca și cum aș fost într-un film. Cu câțiva ani mai devreme, eram pe o barcă în ocean, fugeam de Fidel Castro, iar acum sunt pe covorul roșu. Michael Caine a fost drăguț: 'Nu-ți face griji, te vei obișnui cu asta', m-a sfătuit.”

„După premieră ne-am întors la hotelul ei. Mi-a spus: „Vreau să fii mereu în viața mea. Te iubesc. M-am simțit precum varianta masculină a Cenușăresei”, a declarat el.

Ojani a mărtursit că eaera o fată tradițională care provenea dintr-o familie umilă din Puerto Rico. Dorea pe cineva care să o protejeze, cineva care să o susțină. Ne-am îndrăgostit total.”

„Mi-am părăsit slujba și am plecat în LA. Locuim într-un apartament frumos. Dar curând ne-am mutat în prima noastră casă, apoi casele au tot devenit mai mari. Îi plăcea că sunt din Cuba. Nu am vrut niciodată nimic de la ea. Am lucrat mereu și am avut banii mei. Ea vorbea despre copilăria ei în Bronx. Își iubește tatăl, pe David. Este un tip atât de bun, dulce. Mama ei, Guadalupe, este cea dură. Ea a împins-o pe Jen să reușească”, a mai spus el.

În noul documentar „Halftime”, J Lo recunoaște că mama ei „a bătut-o mult”. Iar Ojani a explicat acum: „Își iubește mama, iar Lupe este foarte mândră de ea, dar am crezut mereu că relația lor a fost una toxică. Lupe țipa la ea. Nu mi-a placut. Privind acum în urmă, uneori cred că poate lui Jen îi place drama.”

USA - ''Men in Black'' Premiere - Los Angeles
Ojani Noa, Jennifer Lopez, la premiera ''Men in Black'' în 1997. Profimedia

Primele fisuri în relația lor

În 1997, JLo a obținut rolul principal în filmul Selena. A transformat-o într-o senzație peste noapte.

„Eram de vreo șase luni împreună când ea a primit rolul Selena. Mergea la filmări și seara când ne întorceam la hotel se prăbușea în brațele mele, plină de nesiguranță. Ea nu credea că este suficient de bună. În miezul nopții izbucnea în lacrimi. Am consolat-o și i-am spus că ea e cea mai bună.”

„Îi place să facă cumpărături, iar când nu filma, mergeam la mall-ul local. Într-o zi am intrat într-un magazin de bijuterii și a început să se uite la inele. A arătat spre unul și a spus: „Îl ador pe acela.”

„A plecat și m-am prefăcut că trebuie să merg la toaletă. M-am furișat înapoi în magazin și i-am spus fetei să-l pună deoparte. Aveam niște bani economisiți. Lucram ca antrenor personal, dar aveam ceva strâns și din modeling. Inelul era de 15.000 de dolari – o avere pe atunci. L-am ascuns într-o pungă de plastic în spatele chiuvetei.”

La petrecerea pentru finalul filmărilor la Selena, „am luat microfonul și am spus: Jennifer, te iubesc. Te căsătorești cu mine? Toată lumea aplauda. Am căzut în genunchi și i-am dat inelul. Plângea și râdea în același timp, a spus da!”, a povestit Ojani.

S-au căsătorit în februarie 1997, în Miami, în grădina casei unui prieten. Apoi au început să apară problemele.

Ojani Noa, despre relația cu mama lui Lopez: „Jen plângea. Mama ei o suna și țipa la ea”. „Dacă Ben o are pe Lupe de partea lui, atunci poate că are o șansă”

Ojani susține că Guadalupe și-a certat fiica pentru că nu a ținut ceremonia nunții în Bronx, orașul ei natal: „Jen plângea mereu. Mama ei o suna și țipa la ea, încercând să o determine să schimbe locul. Așa că am sunat-o pe Lupe și i-am spus: 'Trebuie să te oprești'. A fost o mare greșeală. De atunci au existat tensiuni între mine și Lupe.”.

Recent, Lupe a fost citată spunând că ea a crezut întotdeauna că Ben este „omul potrivit” pentru fiica ei. „Dacă Ben o are pe Lupe de partea lui, atunci poate că are o șansă”, a declarat Ojani zâmbind.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck vor să facă nuntă mare. O sursă apropiată: ”Își doresc să sărbătorească alături de prieteni și familie!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck

„Ea avea să treacă de la Jen la J Lo, o afacere care i-a adus milioane. Avea toți acești oameni noi în jurul ei, toți dorind să facă bani cu ea. O sunam și un asistent îmi spunea: Îmi pare rău, nu este disponibilă.”, a mai dezvăluit el. 

Lucrurile s-au înrăutățit după nuntă. Ojani trebuia să se ocupe de lansarea unui club de noapte în LA, deținut parțial de J Lo, în timp ce ea lucra la albumul ei, la New York. A început să vadă pozele din presă cu soția sa și cu rapperul Sean Combs / P. Diddy, care-i producea mai multe piese.

„Am sunat-o pe Jen și am întrebat-o de ce iese cu el la întâlniri: 'Sunt doar afaceri. Asta mi se spune că trebuie să fac'. Eram gelos și țipam: „Dar ești căsătorită!”.

În ciuda relației care se destrăma, el a afirmat acum că a fost încurajat să „se prefacă” în fața camerelor de filmat când au călătorit la Chicago pentru a filma un interviu cu Oprah Winfrey.

Ojani a declarat că a slăbit 40 de kilograme din cauza stresului în timp ce lupta pentru a-și salva căsnicia, „iar întreaga noastră viață a devenit o minciună”.

După ce filmul „Selena” a primit numeroase nominalizări, cei doi au mers la o gală importantă: „Am fost la Globurile de Aur și ne-am așezat la masă cu Jack [Nicholson]. El a spus: 'Dragilor, păreți atât de fericiți'. I-am spus: 'Nu este ceea ce pare'. Mi-a spus să rezist. Nu m-am gândit niciodată că voi primi sfaturi de relație de la Jack Nicholson.”

S-au despărțit în cele din urmă în 1998, iar Jennifer a continuat să se întâlnească public cu P. Diddy la scurt timp după ce divorțul lor a fost finalizat. Ojani a primit 50.000 de dolari în urma încheierii căsniciei, iar ei au rămas apropiați. 

„Au fost momente în care mi-a spus că vrea să fim iar împreună. În clipele de liniște, spunea: „Am nevoie de tine în viața mea. Nu vreau să te pierd.”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez în Paris / Foto: Profimedia

Ojani Noa: Cred că Jen este o persoană care va fi căsătorită de șapte sau opt ori

După ce s-a despărțit de Diddy, JLo s-a căsătorit cu Cris Judd. Apoi Ojani susține că a fost acolo când relația ei cu Affleck a început în 2002, după ce și a doua ei căsnicie s-a destrămat. Artista deschisese un restaurant în LA, Madres, și îi ceruse lui Ojani să se ocupe de el.

„Madres a avut o mare deschidere. Ea a mers pe covorul roșu cu Cris, dar Ben aștepta în spate cu un buchet de trandafiri roșii”, a povestit el pentru MoS. „Cris și Ben sunt amândoi băieți buni. În acea noapte m-am așezat pe terasă cu Ben și mi-a spus ce femeie uimitoare este Jen. Am zis: Știu”.

„Sunt fericit că s-a întors la Ben, dar am senzația că asta nu va dura”. „Cred că ea este o persoană care va fi căsătorită de șapte sau opt ori. Nu o văd să se stabilească vreodată. Ea permanent vrea să avanseze în viața ei profesională, motiv pentru care a și avut o carieră de trei decenii, dar merge mai departe și în viața ei privată.”

Lucrurile între Ojani și Lopez s-au schimbat când el a fost îndepărtat din funcția de manager al Madres în 2005. A intentat proces pentru concediere pe nedrept și cazul a fost soluționat. Noa s-a mutat înapoi la Miami.

„Mulți ani m-am simțit distrus. Cred că dacă nu ar fi avut toți acei oameni în preajma ei, am fi putut fi în continuare împreună. Dar am viața mea acum și sunt fericit. Încă cred în dragoste și sper că Jen a găsit în sfârșit dragostea pe care o căuta.”

Cu trei căsnicii eșuate în spate, JLo (53 de ani) s-a căsătorit în cele din urmă cu Ben Affleck, bărbatul pe care îl numește „sufletul pereche”, spunând: „Poate că vei găsi cel mai bun moment din viața ta în Las Vegas la douăsprezece și jumătate noaptea în tunelul iubirii la drum cu copiii tăi și cel cu care-ți vei petrece pentru totdeauna viața.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Ben Affleck și Jennifer Lopez, lună de miere în Paris / Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum întâmpinați noul an școlar?

Partenerii Nostri

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. peroz.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
csrftoken, ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate