Printesa Beatrice de York
Divertisment

Printesa Beatrice ar fi trebuit sa se numeasca Annabel

Prințesa Beatrice ar fi trebuit să se numească diferit. Ce prenume a respins Regina pentru că nu era “îndeajuns de elegant”

Prințesa Beatrice de York, din Marea Britanie, ar fi trebuit să se numească diferit, însă Regina a refuzat categoric primul prenume ales de părinți pentru că nu era “îndeajuns de elegant”, scrie Express.

Prințesa Beatrice ar fi trebuit să se numească, inițial, Annabel. Părinții ei, Prințul Andrew și Sarah, Ducesa de York, au fost nevoiți să amâne anunțarea publică a numelui oficial al Prințesei pentru că Regina Elisabeta s-a împotrivit prenumelui ales de ei.

Potrivit The Mirror, Reginei nu i-a plăcut Annabel pentru că nu era un nume “îndeajuns de elegant” pentru nepoata unui monarh.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Regina a fost cea care a sugerat numele Beatrice și mulți cred că e un omagiu adus celei mai mici fiice a Reginei Victoria.

Numele întreg al Prințesei e Beatrice Elizabeth Mary, ultimele două prenume fiind un tribut pentru bunica, respectiv străbunica ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri